maanantai 20. toukokuuta 2019

Se niin paljon puhuttu - bh cosmetics Carli Bybel-paletti + ARVONTAMUISTUTUS!

Heii!


Tänään haluankin puhua teille paletista, jota himottelin niin kauan! Carli Bybel on minulle tubettajana täysin vieras, mutta Carlin bh cosmeticsin kanssa yhteistyössä luoma paketti on vilahdellut milloin missäkin.

Paletti on äärimmäisen helppo joka päiväiseen käyttöön, ainoa miinus monelle taitaakin olla paletin koko. Kokisin, että tämä on yksi niistä paleteista, joka sopii niille, jotka haluavat kokeilla hieman eri sävyillä, mutta eivät ole valmiita hyppäämään värien suhteen syvään päähän tai niille, joita kiinnostaa kasvojen korostustuotteet, mutta jotka eivät ole aivan varmoja tahtovatko hankkia sitä varten erillisiä tuotteita.


Carli Bybel-paletti* sisältää 15 luomiväriä ja 6 korostuspuuteria. Useamman verkkosivun kuvauksissa puhutaan kolmesta korostustuotteesta ja kolmesta aurinkopuuterista, mutta kyllä nuo jo hohtavuutensakin puolesta ovat korostuspuutereita. Cocopandan kuvat ovat muuten enemmän tätä kuvaa totuudenmukaisempia, paletti ei ole aivan näin kylmä.

Luomiväreihin mahtuu niin mattaisia, kuin hohtaviakin. Luomiväreistä kahdeksan ovat mattaisia (ensimmäisen rivin ensimmäinen ja kolmas, toisen rivin toinen, kolmas ja viides, kolmannen rivin ensimmäinen, kolmas ja viides) ja sitten taas vastaavasti seitsemän hohtavia. Kaksi alimmaista riviä voisi sitten laskea mukaan näihin hohtaviin, ne ovat voimakkaasti metallinhohtoisia! Paletista löytyy myös yllätyksekseni sellaisiakin hohtavia luomivärinappeja, jotka taittavat toiseen sävyyn.


Paletin mattasävyt ovat koostumukseltaan aika tiiviitä, mutta niissä on hyvin pigmenttiä ja ne ovat yllättävän helposti työstettävissä. Hohtavien sävyjen koostumus on hieman pehmeämpi, jonka ymmärtääkin luomiväreissä, joiden hohdon haluaa toistuvan paremmin iholla. Tummin korostuspuuteri tuntui olevan koko paletin pehmein sävy.

Olen yllättynyt, miten paljon tykkään tästä paletista! Luomivärit eivät takerru ihoon, ne on helppo häivyttää ja niitä on myös helppo pakata luomille. Esimerkiksi toiseen edulliseen merkkiin verrattuna, tämän paletin luomivärit ovat huomattavasti tasalaatuisempia kuin esimerkiksi monet luomivärit Makeup Revolutionin paleteissa. Suurin positiivinen yllätys tässä paletissa oli auringonlaskunpunainen luomiväri (ylärivin toinen oikealta), joka taittaa myös kultaiseen. Aivan upea!


bh cosmeticsin tuotteita ei taida laajemmin saada Suomesta oikein mistään, olen monet kerrat huokaillut merkin kausituotteita, jotka näkyvät milloin minkäkin ulkomaisen tubettajan videoilla.

Cocopandan bh cosmeticsin tuotteet löydät täältä.

Ja niin kuin otsikossa huutelinkin, huomenna on viimeinen päivä osallistua 7. päivä julkaistuun arvontaan!


Ihanaa maanantaita sinne kaikille!💓




















*pr-näyte

10 kommenttia:

  1. Carli Bybel paletti on ollut mun himotuslistalla vaikka kuinka kauan, mutta sen suuri koko on ehkä yksi syy miksi on sitten jäänyt hommamatta. Sävythän on aivan ihania ja mulla on vain hyvin kokemuksia BH Cosmeticsin luomiväreistä:)
    Kivaa päivää Nanna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se se varmaan on useammalla, pienemmät paletit on niin paljon helpompi kuletella :)

      Poista
  2. Oi tää olis kyllä niin mun paletti <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on tästä se alkuperäinen hieman pienempi/vähemmän sävyjä sisältävä versio ja täytyy sanoa, että tää sun olisi kyllä mulle mieluisampi :D Tuntuu, että tähän versioon on lisätty about kaikki ne sävyt, joista itse eniten pitäisin! Mutta ei se munkaan huono ole, vaikka mattasävyt ei mun mielestä parhainta mahdollista laatua olekaan :) Kiva kun kirjoitit tästä paletista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että tästä oli joku aiempi versiokin, miksköhän tätä on edes jossain vaiheessa muutettu..?

      Poista
  4. Mä tilasin tämän viime talvena juurikin cocopandalta, koska onhan tuo niin vastustamattoman herkullinen!
    Samoin olen harmitellut kun täältä niin niukasti merkin tuotteita mistään saa :/

    VastaaPoista
  5. Mä haaveilin tästä paletista myös pitkään, mutta nyt omistan kyllä niin monta nudepalettia että taitaa suosiolla tämä jäädä :D Ihanaltahan se kyllä näyttää, ja kiva kuulla että laatu on hyvä! Muita bh cosmeticsin luomivärejä aion kyllä kokeilla jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista