maanantai 22. huhtikuuta 2019

Mavala Dash&Splash-kokoelma

Heii!


Eikö olekin kevään merkki kun eri yrityksetkin tuovat markkinoille oikein kunnolla väriä? Näytinkin näitä lakkoja ohimennen Instagramin (KYLLÄ, blogilla on vihdoin insta! -> _nannatee) puolella, huhheijaa miten kauniita!

Dash&Splash-kokoelma rantautuu kauppoihin tässä kuussa ja poistuu pikkuhiljaa elokuun loppuun mennessä. Kurkataanpa millaisia lakkoja tästä löytyy!


Yläpuolella oleva kuva, vasemmalta oikealle:
982 Naive Mint - Haalea mintunvihreä, auringonvalossa aavistus helmiäistä. Vaatii peittävyyteen kaksi kerrosta.
985 Psychedelic Lime - Kirkas limenvihreä, auringonvalossa aavistus helmiäistä. Vaatii peittävyyteen kaksi kerrosta.
987 Vibrant Turquoise - Intensiivinen, creme-laatuinen turkoosi. Peittää yhdellä kerroksella.
984 Magnetic Purple - Creme-laatuinen tumma violetti. Peittää yhdellä kerroksella.
983 Fancy Pink - kirkas tumma pinkki jellymäistä muistuttavalla koostumuksella.
986 Versatile Red - paloautonpunainen jellymäistä muistuttavalla koostumuksella.

Swatch-kuviin laitettu kaikkia lakkoja kynsille vain yksi kerros havainnollistamaan peittävyyttä. Totuttuun tapaan, Mavalan lakoissa on kapea sivellin, mutta koostumuksessa on sen verran onnistuttu, ettei ohuempikaan sivellin niinkään haittaa.

Tämä on kyllä aivan huikean kaunis ja värikäs kokoelma, sopii hienosti tähän vuodenaikaan! Tykkäsin siinä, miten erilaisia lakkoja kokoelmasta löytyi, suurimmat yllättäjät oli pinkki ja punainen - muistan miettineeni, että miksi laittaa näiden lakkojen joukkoon jotain niin tavallista, mutta olihan näissäkin juju! Tälläinen ns. jellymäinen koostumushan on sellainen, joka levittyy tasaisen "geelimäisesti", mutta jättää yhdellä kerroksella usein esimerkiksi kynsien kärjet näkyviin.


Miten siellä meni viikonloppu, oletteko olleet pääsiäisreissussa? Teittekö muuten jotain erilaista pitkän viikonlopun aikana?



Ihanaa päivää💓





















 *pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniita sävyjä<3 Tällaisia postauksia lukiessa tulee aina ikävä niitä aikoja, kun työt ei vielä estäneet käyttämästä kynsilakkaa :D Toi turkoosi olisi niiin ihana sävy kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on niin kesäsävyt! Se on sunkin sitten korkattava lakat kun on yhtään pidemmät vapaat :)

      Poista