maanantai 15. huhtikuuta 2019

Bernard Cassiere Kiwi High Protection Fluid SPF50

Heii!


Niin se vaan alkaa kevät ja kesä pikkuhiljaa hiipiä tänne Pohjolaankin, talvi tuntui tällä kertaa kestävän pienen ikuisuuden.

Aurinkosuojatuotteita olisi käytettävä vuoden ympäri, mutta kovin moni suomalainen tarttuu aurinkovoiteisiin vain viimeisessä hädässä. Itse pyrin ne muistamaan talvellakin, mutta varsinkin kirkkaimpien auringonsäteiden ilmestyttyä tartun korkeampaan suojakertoimeen. Ihoni on todella vaalea, eikä siedä aurinkoa - palan hetkessä ja vaikken palakaan, kärsin karmeasta turpeasta aurinkoihottumasta. Sen lisäksi, olen viimeisten parin vuoden aikana huomannut alkavani saamaan pigmenttimuutoksia kasvoihin eikä niiden ehkäisyyn auta muu kuin hyvä suojakerroin. Vanhuus ei tule yksin vai miten se meni?


Hoitolamerkki Bernard Cassieren Kiwi High Protection Fluid SPF50* on korkean suojakertoimen päivävoide. Kiivi-sarja on luotu hoitamaan erilaisia pigmenttivirheitä, on kyse sitten maksaläiskistä tai aknearvista. Sarjan päivävoide suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä, se siis suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä niiltä niin minua itseäni ärsyttäviltä pigmenttimuutoksilta. Koostumuksesta löytyy muun muassa kirkastavaa kiiviuutetta sekä pigmenttimuutoksia vähentävää kasviyhdistettä.

High Protection Fluid on nimensäkin mukaisesti ohuen emulsiomaista, hennon vaaleanvihertävää voidetta. Voide tuoksuu miedon pehmeältä, levittyy kasvoille hyvin ja imeytyy jättäen pinnan kiiltävähköksi ja selkeän nahkeaksi, varsinkin lopputuloksesta huomaa, että kyseessä on tuote, johon on lisätty korkea suojakerroin. Kokisin tämän olevan parhaimmillaan kuivalla- tai sekaiholla, aivan kevyestä koostumuksesta kun ei ole kyse.

Pelkäsin jotenkin, ettei tämä asettuisi hyvin meikin alle, vaan saisi meikkivoiteen näyttämään rumalta tai alkaisi rullaamaan. Olin kuitenkin TODELLA väärässä. Nahkea pinta sai meikkivoiteen tarraamaan kauniisti ihoon ja päivävoiteen ravitsevuus pehmensi alleen ihon kuivimmat kohdat. Tämän tuotteen alle voi myös laittaa muita hoitotuotteita, itse en ole sitä kokenut tarpeelliseksi. Ja tottakai, jos altistut voimakkaalle auringonpaisteelle, olisi suojavoidetta lisäiltävä päivän mittaan!


Etsin jatkuvasti hyviä suojakertoimellisia tuotteita ja vaikka tämä ei olekaan hirveän kevyt tuntumaltaan, on tästä saatu todella toimiva jopa meikin alle. Riittoisuudesta iso plussa, tästä 50ml tuubista käyttää pitkään!

Bernard Cassieren hoitolat löydätte täältä.

Mikä on sinun lempparisi aurinkosuojatuotteista, mitä tykkäät käyttää meikin alle tai sitten taas niinä meikittöminä päivinä?


Aurinkoista uutta viikkoa💓




















*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään Acon Face SPF50 aurinkosuojafluidista. Siinä on kiva, suht ohut koostumus ja käy hyvin meikin allekin. Kuulostaa aika samanlaiselta kuin tämän Bernard Cassiere ilman tietysti kiiviä;)
    SPF50 on mulle ehdoton minimi kesällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitto, tuosta on kyllä nyt jo maininnut useampi ihminen! Olisiko sitäkin kokeiltava? :D

      Poista
  2. Mulla on itseasiassa testissä Sisleyn SOF50 aurinkosuoja kasvoile, se on aivan yhtä ihana kuin Sensai, vaikka koostumus on täyteläisempi ja hoitavampi. Meikittöminä päivinä tykkään tosi paljon Madaran värillisestä SF30 tai iS Clinicalin samoin värillisestä SPF50 aurinkosuojista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Madara taitaa olla se mitä itsekin olen kokeillut, siinä on kyllä kiva koostumus :)

      Poista