maanantai 11. maaliskuuta 2019

Wet n Wild Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick sävyssä Rebel Rose ja Behind The Bleachers

Heii!


Tänään kurkataankin pariin Wet n Wildin ihanaan nestemäisen mattahuulipunan sävyyn. Tummempi sävy vilahtikin blogissa pikkujoulupostauksen ohessa, mutta kertaus on opintojen äiti ja niin edelleen. Sitä paitsi, on se sävynä niin upea, että sitä voi hyvin näytellä uudelleenkin!


Liquid Catsuit Matte-huulipunat ovat koostumukseltaan ohuita, mutta peittäviä ja mattaiseksi kuivahtavia. Nämä eivät ole sieltä kuivimmasta päästä ja jos huulesi ovat kuivat, pärjäät varmasti laittamalla ohuen kerroksen huulirasvaa alle. Levitys on helppoa ja aplikaattori onkin muotoiltu todella fiksusti, en nimittäin ole koskaan joutunut korjailemaan huulipunan rajoja tai käyttämään huultenrajauskynää skarppeihin rajoihin.

Rebel Rose* on sävynä harmahtava vaalea vanha roosa, joka sopii sävynä varmasti todella monelle. Kyseessä on sävy, jonka näkisin hyvänä osana joka päiväistä meikkiä - tämä ei hyppää silmille, mutta tuo silti meikkiin jotain ekstraa. Koska kyseessä on ns. harmahtava sävy, ei tämä ole välttämättä kellertävien hampaiden kaveri. Minullahan on voimakkaasti kahvin kellastuttamat hampaat ja se näkyi selkeämmin tämän punan kanssa.

Behind The Bleachers* onkin se vanha tuttu, pikkujoulupuna. Sävy on viileähkö tummanpunainen, joka on juuri tarpeaksi tumma meille ei-niin-vaaleahampaisille, mutta kuitenkin tarpeaksi kirkas ollakseen näyttävä. Tämä tuo syvyyttä smokey eye-lookiin tai räväkkyyttä silmämeikittömään päivään.


Molempien punien kesto on mielestäni hyvä, korjausta vaaditaan ainoastaan syömisen yhteydessä - rasvahan sulattaa minkä tahansa huulimeikin.

Liquid Catsuit Matte-huulipunia löydätte esimerkiksi täältä ja täältä.



Kaunista päivää ihanat💓











*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Vau, nää molemmat näyttää upeilta sulla! <3

    Itse vähän karsastan harmaataittoisia sävyjä, musta tuntuu ettei ne toimi mun ihonsävyn kanssa. Mutta toi roosa on juuri niillä rajoilla, että varmaan voisin vielä käyttää - ainakin sun kasvoilla se näyttää tosi kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos <3 Mullekin nää harmaaseen taittavat on hankalia vaikkakin niin kovin trendikkäitä just nyt!

      Poista