maanantai 14. tammikuuta 2019

The Ordinary Coverage Foundation

Heii!


Ei ollakaan hetkeen puhuttu meikkivoiteista, joten mitäs jos tänään höpötettäisiin hetki The Ordinaryn kohuakin herättäneestä Coverage Foundationista?


Muistan sen kuohunnan silloin, kun The Ordinary ilmoitti julkaisevansa meikkivoiteita. Käytännössä katsoen heti meikkivoiteiden julkaisun jälkeen tuotteet loppuivat joka paikasta ja ihmiset saivat virtuaalijonottaa niitä viikkoja jossei kuukausiakin. En itse silloin lähtenyt siihen mukaan, mutta jonkin aikaa myöhemmin ajattelin, että olisihan näitäkin kiva kokeilla.

The Ordinaryn Coverage Foundationista tuli heti aika reippaasti sävyjä, tottakai niitä voisi olla enemmän, mutta on nuokin olemassa olevat sävyt paremmat kuin monella yrityksellä olevat kolmesta neljään sävyä. Itse valitsin sävyn 1.0N, todella vaalea neutraalilla pohjasävyllä. Itsehän poikkeuksetta suosin keltapohjaisia meikkivoiteita, mutta The Ordinaryllä se olisi taas tarkoittanut myös tummempaa meikkivoidesävyä, joten valitsin neutraalin. Ja niinhän siinä kävi niin kuin olin arvellutkin, meikkivoide oli kyllä pohjasävyltään itselleni väärähkö, mutta myös hieman liian tumma.


Tuoksuton Coverage Foundation on pakattu muoviseen pumppupulloon, josta todella nestemäistä meikkivoidetta on näppärä annostella. Pumppu suljetaan kiertämällä, joten sen kanssa on helppo myös matkustaa. Meikkivoiteen olisi tarkoitus olla täysin peittävä, mutta sanoisin tämän olevan peittävyydessään keskiluokkaa ja ainakin itselläni liikkuvan iholla rumasti jos yritän sitä kerrostaa turhan moneen kertaan.

Levitettävyys on yhtä hyvä siveltimellä, sormin tai meikkisienelläkin, meikkivoide on ennen kaikkea luonnollisen tuntuinen ja kevyt koostumukseltaan. Arvelisin niiden tykkäävän tästä tuotteesta varsinkin, jotka eivät halua ihonsa tuntuvan raskaasti meikatuilta. Meikkivoide ei kuivu mattaiseksi, eikä tarraa ihoon - aivan öljyisimmällä iholla tämä luultavimmin alkaa liikkumaan suht nopeasti.

Onko teillä kuivaihoisilla kokemusta, miten tämä käyttäytyy teidän ihollanne? Itselläni suurin ongelma on kasvojen hikoaminen ja sehän saa meikkivoiteen käyttäytymään aika samalla tavalla kuin ihon rasvoittuessa, minulla tämä siis alkoi sulamaan ihon pinnalta neljän-viiden tunnin kohdalla.


Olen tykännyt käyttää tätä niinä päivinä kun haluan jotain kevyempää, mutta silti virheitä peittävää. Saatan sekoittaa tämän päivävoiteeseen ja levittää kasvoille sormin pyörivin liikkein, tällä tavoin käytettäessä hieman liian tumma sävykään ei erotu.

Oletteko te kokeilleet The Ordinaryn meikkivoiteita? Oletteko kokeilleet sitä kevyempää versiota?




Kaunista talvipäivää ja uutta viikkoa💓





8 kommenttia:

  1. Mulla on kokemusta vain tästä peittävämmästä versiosta ja olen tykännyt siitä todella paljon. Menee ihan kärkikastiin mun meikkivoide-rankingissä;) Mun sävy on 2.0N ja se on suht passeli mulle. Olen kuivahko ihoinen ja The Ordinaryn meikkivoide sopii ainakin mulle erittäin hyvin. Tykkään sen helposti levittyvyydesta, ohuesta koostumuksesta ja sopivasta peittävyydestä. Makuja ja mieltymyksiä on monia, mutta itselleni ihan loistava meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumushan tässä on mainio! Levittyy kauniisti,levittää tämän sitten miten vaan :)

      Poista
  2. The Ordinary on jäänyt itseltä vielä ihan kokonaan testaamatta, mutta mielessä on ollut, että näitä meikkivoiteitakin olisi kiva kokeilla :) Toivottavasti tulevat myös Stockalle, niin pääsee valitsemaan sävyn paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sävyjen valitseminen on oikeesti niin arpapeliä jossei niitä näe livenä. Tykkään tosin The Ordinaryn simppelistä pohjasävyjen luokittelusta :)

      Poista
  3. Oi ihan huippua lukea sun mielipide tästä! Mä oon nyt muutaman viikon tätä samaista meikkivoidetta testannut ja tykännyt kyllä kovasti. Allekirjoitan aika monetkin noista asioista, mitä säkin sanoit :) Mun kuivalla iholla tää on toiminut kivasti, tietty jos on jotain oikeesti kuivankarheita ja hilseileviä kohtia iholla niin niihin toi nappaa rumasti kiinni, mutta muuten ei mitään suurempaa ongelmaa. 8 h työpäivän jälkeen naama vähän kiiltää mullakin, mutta puuteripaperi tai pieni puuterointi korjaa sen kyllä nopeesti :) Siitä kevyemmästä versiosta mulla ei oo kokemuksia, tää on just hyvä mulle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla♡ Mitä peittävyyteen tulee, mähän tykkään nimenomaan kunnolla peittävistä tuotteista. Tässä on koostuksen keveys ja helppo kerrostettavuus todellista plussaa vaikkei peittävyys välttämättä yhdellä kerroksella oliskaan riittävä :) Kunnolla öljysellä iholla tää varmaan kyllä alkais kunnolla liejuuntumaan.

      Poista
  4. Näistä on niin vaihtelevia arvioita, joten en ole itse sen takia testannut, mutta hinta on halpa, joten miksipä ei voisi ostaa kuitenkin. Ja ainiin, kiitos paketista joka saapui jo viime viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä ei oo hintansa puolesta iso panostus! Kiva että paketti löysi perille♡

      Poista