perjantai 14. joulukuuta 2018

Joululahjavinkki - Kylpymuffinit kuivaihoiselle

Heii!


Ensimmäisenä, joko osallistuitte keskiviikon arvontaan? On ollut ihana nähdä miten innolla olette lähteneet mukaan ja onhan ihanaa myös päästä hemmottelemaan useampaa teistä!

Tämän päivän joululahjavinkkinä toimii kylpymuffinit ja erittäin hyvästä syystä, nämä ne nimittäin kosteuttavat ihanasti viiman runtelemaa ihoa!


Kylpymuffinit ovat yltiösöpöjä, jälkkärille näyttäviä hoitavia tuotteita. Nämä pienet tehopakkaukset sisältävät muun muassa kaakaovoita ja manteliöljyä, sekä tottakai tuoksusta poiketen erilaisia tuoksuöljyjä. Kuvassa näkyvät Satsuma* ja Mansikka* ovat molemmat tuoksuiltaan pirtsakoita ja makeita, sivuhuomautuksena voisin sanoa ettei nämä välttämättä sovellu tuoksuherkille.

Kovin harva meistä suomalaisista enää omistaa kylpyammetta, mutta ei hätää - nämä voi leikata useampaan palaseen ja käyttää vaikka jalkakylvyssä tai mikä vielä ihanampaa, sulattaa palanen vartalolle tarkoitettuun huuhteluveteen joulusaunassa.

Itse olen kokeillut näitä kosteuttavissa jalkakylvyissä. Kylpymuffinin palanen sulaa rauhallisesti lämpimään veteen ja kuorruttaa ihon kaakaovoilla. Hemmottelevan jalkakylvyn jälkeen iho kannattaa taputella hankaamatta kuivaksi, että iholle hyvää tekevät ainesosat varmasti jäävät iholle. Jalkakylpytarkoitukseen tästä riittää 1/4 osa, niin voimaisesta koostumuksesta on kyse.


Verkkokaupasta löytyy vaikka mitä muutakin kivaa, ne löytyy täältä.



Rentouttavaa viikonloppua💓
















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. näyttää tosi söpöiltä :) taitaapi olla että jotain tuolta tilailen, tosi paljon kaikkea kiehtovaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo, nuo on tosi söpöjä :) Ihanaa että hinnatkin on pidetty fiksuina!

      Poista