keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Niin ne on vaan messut läpi valssattu - ajatuksia, tunnelmia

Heii!



Miten minusta tuntuu, että siitä olisi ikuisuus kun olen viimeksi kirjoittanut..? Ehkä tämä kankeus johtuu siitä että viime viikko hävisi johonkin ajallisesti täysin ja näin messujen jälkimainingeissa tottakai tulin vähän kipeäksi.

Tämä taisi olla nyt neljäs vuosi, kun kävin messuilemassa ja joka vuosi olen messuista tykännyt. Suurin virhe itselleni on ahtautua messuille varsinkin lauantaina - huomasin nyt hengittäväni vapaammin mentyäni sinne sunnuntaina kun ihmisiä on huomattavasti vähemmän. Itseasiassa, minun oli tarkoitus tänäkin vuonna mennä sinne joko perjantaina tai lauantaina, mutta onnistuin sitten lutvimaan kyytiasioita ihanan Kaisulin kanssa (Kiitos💓), joten päädyin messuilemaan hänen aikataulullaan sunnuntaina. Ihanien sattumusten kautta sain vielä messuiluseuraakin, Meikkimonsterin Maailma-blogin Sonja jaksoi höpöttää kanssani loppuun asti!


Suurin pelko ehkä itselläni oli, että osa tavarasta olisi jo myyty loppuun, mutta sitä näkyi tosi vähän! Jäin ehkä haikailemaan RT:n sivellinsettien perään, mutta ei se nyt ole maailmanloppu etten hilannut lisää tavaraa kotiin. Ostokseni jäivät kovin maltillisiksi, siksi niistä ei ole edes kuvaa. Ostin perätin Joikin kasvoveden (sen kaksifaasisen, johon täysin rakastuin) ja kolme pakettia Eyluren ripsiä. En kulkenut pisteeltä toiselle kysymässä pr-sälää, joten sitäkään ei tarvinnut kantaa kotiin.

Messuista jäi tänä vuonna jotenkin positiivisemmat fiilikset kuin aiemmin. En tiedä johtuiko se siitä, ettei ihmistungos ollut niin kova vai siitä että kiersin messuja toisen, täysin kosmetiikasta kiinnostuneen kanssa. Oli myös kiva bongailla muita bloggaajia työntouhussa, Karkkipäivän Sanni liehui siellä violettine hiuksineen ja Viilankantolupa-blogin Petra edusti kauniisti Eleveniä. Yllättävintä ehkä tämän vuoden messuissa oli se, että messutarjoukset oli osalla tosi surkeita sekä yhä harvempi esillepanija oli keskittynyt millään luovalla tavalla tuotteiden esille laittamiseen. Useina vuosina jo pelkästään pisteitä on saanut ihastella, mutta tänä vuonna pisteet olivat valtaosin.. No.. Pelkistettyjä.


Kiertelin nelisen tuntia ja ehdin nähdäkin kaiken itselleni oleellisen.  Ihana yllätys oli Bomb Cosmeticsin piste, mutta jäin tänä vuonna kaipaamaan Signe Seebidiä. Kivalla tavalla mieleen jäi ensimmäisestä kuvasta löytyvä Kaurilan Sauna, käykää sitä ihmeessä kurkistamassa!

Kävittekö itse messuilla ja minä päivänä? Jäikö jokin positiivisesti tai negatiivisesti mieleen? Mitä messulöytöjä teitte?

Minulla on ollut ääni nyt kateissa jo muutaman päivän TÄYSIN, joten täällä palataan hörppäilemään inkivääriteetä!




Ihanaa päivää💓




 

4 kommenttia:

  1. Mä en päässyt tänä vuonna messuille, mutta toki toivoisi että messuilla olisi hyviä tarjouksia. Esimerkiksi -20% ei hirveästi lämmitä, vaan enemmänkin joku -40 % :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin hei muuten että päädyitkö sinne :) Joo,isosta osasta tuotteita oli leikattu hintaa pois euro tai kaks ja kun kyse ei oo alunperinkään edullisista tuotteista ni ei se tuntunut oikeen messualennukselta.

      Poista
  2. Mä jäin kanssa kaipaamaan Signe Seebidin pistettä 😔 nuuten oli kyllä ihanat messut ja viime vuoteen verrattuna mun mielestä parempi tarjonta 👌🏻

    VastaaPoista