maanantai 6. elokuuta 2018

Laveran pehmeä yönaamio

Heii!



Tänään voitaisiinkin puhua Laveran ihanan samettisesta yönaamiosta, osa teistä on varmasti tähän törmännytkin tai jopa käyttänyt. Kyse ei ole siis uutuudesta mutta jestas, onhan tästä nyt puhuttava!


Lavera toi joitakin vuosia sitten markkinoille tämän ns. yönaamion. Siihen aikaan tälläiset tuotteet olivat jo trendikkäitä ja itsekin hurahdin niihin aivan täysillä. Lähdin kokeilemaan merkin naamiota uteliaana, Lavera on jäänyt minulle merkkinä aika etäiseksi ja olen tykästynyt vuosien saatossa ainoastaan muutamaan tuotteeseen.

Re-Energizing Sleeping Cream* on pakattu kauniin violettiin, napakkaan muovipurkkiin ja tuotetta löytyy purkista riittoisat 50ml. Hintakaan tällä ei ole mitenkään järkyttävä, varsinkin luonnonkosmeksi reilu 20e on hintana enemmän kuin kohtuullinen.


Makealta tuoksuva yönaamio lupaa elvyttää ihoa, tukea sen luonnollista uusiutumista, kosteuttaa tehokkaasti, taistella väsymyksen merkkejä vastaan ja tehdä ihosta sileän. Purkkiin onkin pakattu muun muassa useita erilaisia öljyjä, hyaluronihappoa ja e-vitamiinia. Koostumus on paksuudeltaan keskiluokkaa ja voide levittyy kuin unelma, minkäänlaista rullaamista tämän kanssa en ole huomannut.

Voide kehoitetaan levittämään puhtaille kasvoille, itse olen kokeillut sitä niin muiden hoitotuotteiden päällä kuin yksinkin. Koostumus on juuri niin täyteläistä että kesäiltoina pieninä määrinä se käy yötä vasten yksinkin, talvella iho nauttii kun sen levittää reilumpana kerroksena iholle tai vähintään seerumin päälle kerrostaen. Tokihan tätä voi myös käyttää paksuna kerroksena ihan perinteisen naamion tavoin, esimerkiksi 15 minuutin vaikutusajalla, kun iho kaipaa ylimääräistä hoivaa.


Tämä on pitkästä aikaa Laveran tuote johon olen todella tykästynyt. Koostumus on hyvä, tuoksu on miellyttävä ja tämä jättää jälkeensä pehmeän, ravitun ihon. Naamio on soveltunut hyvin sy-iholle ja minkäänlaista tukkimistakaan en ole missään vaihessa huomannut. Hienoa! Minun onkin hankittava jo uusi purkki tulevaa talvea varten.

Tuote löytyy esimerkiksi Sokoksilta tai täältä.


Mitä yönaamioita teillä on ollut käytössä ja mitä suosittelisitte? Onko teillä kokemusta tästä naamiosta?




Ihanaa päivää💓
















*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä ihanan hoitava. Ehkä jopa liiankin hoitava omalle sekaiholle, koska pidemmällä käytöllä tuli tukkeumia ihoon. Mutta kuivimpaan talviaikaan käyttäisin tätä mieluusti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella että iho olisi onnessaan tästä viimaisen päivän päätteeksi ♡_♡ Olin kyllä itsekkin yllättynyt miten täyteläinen tämä on!

      Poista