keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Merenneitokynnet

Heii!


Niin sitä ollaan jo (herranjumala..) tämänkin viikon puolivälissä. Alkuviikko on mennyt kohinalla - minulla on synttärit kovaa vauhtia tulossa ja suunnittelut käynnissä! On jotenkin surrealistista ajatella että täytän 30.. Mihin ihmeeseen tämä aika oikein karkaa?

Mutta jos pidetään tämän viikon ensimmäinen postaus kevyenä ja ihmetellään yhdessä Ciaten lakkoja! Näiden kanssa nimittäin olen ollut aivan suu auki, miten on mahdollista että tämän merkin lakkoja näkyy näinkin vähän blogeissa kun laatu on aivan huikea??


Vasemmalta oikealla yllä olevassa kuvassa näkyy Part Time Mermaid, Champagne Kisses ja What The Shell??. Hilelakkaa lukuunottamatta kaksi muuta kynsilakkaa ovat sävymaailmaltaan mukavuusalueeni ulkopuolella mutta hitto vie tuo vasemmanpuolimmainen.. Helmiäishohtoinen haalea mintunvihreä joka heijastaa eri valossa hieman vaaleanpunaiseen, todellinen merenneitolakka!

Kuvassa kynsillä kaikkia lakkoja on yksi kerros, Part Time Mermaid kuultaa haaleasti läpi mutta creme-laatuinen What The Shell?? on yhdellä kerroksella TÄYSIN PEITTÄVÄ. Olen nyt kokeillut useita joulukalenterista löytyneitä Ciaten creme-lakkoja ja lähes poikkeuksetta kaikki ovat peittäneet täydellisesti yhdellä kerroksella. Se on jo kynsilakkamerkiltä vaikuttavaa!


Champagne Kisses sai jo huokailemaan nimensäkin puolesta <3 Tätä vanhan roosan sävyistä glitteriä on kynsillä myös vain yksi kerros, tämän kanssa ei siis todellakaan tarvitse kaivella glittereitä. Kaikki lakat kuivuvat yllättävän nopeasti ja leveä sivellin helpottaa levittämistä. En malta odottaa että pääsen kokeilemaan kaikki uudet sävyt läpi!Ihanaa loppuiltaa sinne ruudun toiselle puolelle <3 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä ihan hauskat vaikkei omimmat sävyiltään ookaan ^_^

   Poista
 2. Voi vitsit, kyllä onkin nätit kynnet! <3 Jostain syystä Ciate ei ole merkkinä herättänyt kiinnostustani, vaikka uskonkin, että lakat on laadukkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oisko siinä osittain sekin kun näitä ei pääse hypistelemään missään kivijalkamyymälässä täällä eikä nää ole oikein missään esillä? Näillä kun on yllättävän hauskojakin juttuja :)

   Poista
 3. Oi miten ihanat kynnet, just mun sävyjä! :)

  VastaaPoista