torstai 14. joulukuuta 2017

Joululahjavinkkaus glitter-harakalle!

 Heii!


Hitto vie, niin se vaan joulu tulla jolkottaa! Olen lipitellyt glögiä ja fiilistellyt joulumusiikkia jo kuukausia mutta nyt kun joulu on lähes täällä en vaan voi uskoa että ollaan jo joulussa asti. Kohtahan se on jo uusi vuosi ja kaikki.. Herranjumala.

Mutta ennen sitä, halusin jakaa kanssanne aivan ykkösidean joululahjaksi glitteriin hurahtaneelle!


NYX Professional Makeup päätti pyöräyttää Glittergoals Kitin* sopivasti jouluksi. Settiin kuuluu kolme erisävyistä glitteriä ja tottakai setissä on myös riittoisa viiden millin glitter primer. Hintakin tässä on kuluttajaystävällinen, lahjasetin hinta on noin parissakympissä.

Niin ja hei, yksi paketin glittereistä on uusi sävy! Vanhoja tuttuja sävyjä on kulta ja kupari, uutena sävynä joulun kunniaksi on tottakai lisätty punainen. Oikeastaan muutenkin aika sopivaa, lämpimät sävythän ovat jo pitkään ollut pinnalla.


Paketin takapuoli sai minut vähän naurahtamaan ja miettimään näinköhän merkinnöillä on varauduttu amerikan markkinoihin. Takana nimittäin kielletään glitterien käyttäminen silmissä tai huulilla ja kehoitetaan käyttämään niitä kasvoilla, glitter primer taas on suositeltu huulille ja silmille :D Tästä tulikin lähinnä sellainen fiilis että varoituksilla yritetään pelata varman päälle.

Muut merkin tuotteet löydät täältä.Ihanaa loppuiltaa glitterien tiimoilta ^_^*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti