perjantai 8. joulukuuta 2017

Ciate Mini Mani Month Advent Calendar - Luukut 1-6

Heii!


Lupailinhan tänään kirjoitella jotain positiivisempaa ;) Kaikkialla on saanut ihastella avattuja kosmekalenteriluukkuja joten halusin jakaa omanikin <3

Hankin siis itselleni tänävuonna Ciaten kynsilakkakalenterin ja täytyy sanoa etten ole lainkaan pettynyt! Ensinnäkin, tykkään enemmän tästä pienemmästä pullokoosta jo säilyvyydenkin takia ja toiseksi, useammalla minillä saa hyvän käsityksen sellaisen merkin kynsilakoista joita ei ole vielä kokeillut.

Mutta nyt luukkuihin!


Sivuhuomautuksena, eikö olekin ihania nuo laatikot joista kynsilakat löytyvät??

1. Luukku: Midnight In Paris 5ml on syvänsininen hopealla shimmerillä. Jos totta puhutaan, olen kokoajan katsonut että tämä on musta mutta onhan se nyt merkin omaa kuvausta uskottava :D

2. Luukku: Cabaret 5ml on hieman pinkkiin taittava violetti creme-laadulla.

3. Luukku: Gelology Top Coat 5ml on kestävyyttä, kiiltävyyttä ja "pulleutta" tuova päällyslakka. Tekee siis geelilakkojen tapaan paksumman suojan kynsille.


4. Luukku: Part Time Mermaid 5ml on helmiäishohtoinen vaalea mintunvihreä lievällä duochromella. Ja hei tuo nimi!

5. Luukku: Locket 5ml on kuvauksen mukaan huurteinen hopea joka jättää "murskatun timantin" efektin. Tässä on swatcheja googletellessani ilmeisesti lähes läpinäkyvä pohja runsaalla erikokoisella hopealla glitterillä.

6. Luukku: Moonlit Whispers 5ml onkin sellainen tapaus etten löytänyt siihen kuvausta mistään O.o Se on siis voimakkaan duochrome joka vaihtelee aina sinisen, violetin ja vihreän välillä. Olisiko tämä tälläinen perinteinen oil slick-lakka?Täytyy myöntää että olen ollut aivan onnessani tätä availlessa! Muiden availuja seuratessani olen ihastellut Joikin, NYXin ja Essien kalentereita. Tuo NYX on itselläni vaan vähän koominen ihastelu, olen niin huono käyttämään huulituotteita mutta silti olisi niiiiiin ihanaa saada nuo kaikki upeat sävyt!


Ihanaa viikonloppua muruset!
 

6 kommenttia:

 1. Ai vitsi tääkin on ollut hyvä! Ja tosiaan kivat pakkaukset myös! Noi Part Time Mermaid ja Moonlit Whispers näyttää huikeilta ja miten hyvät nimet :)

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan ihanasti pakatut kynsilakat! :) Moonlit Whispers on aivan sairaan hieno! <3

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi miten ihania sävyjä tuolta on tullut! Etenkin luukut 4 ja 6 näyttää upeilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä näyttää olevan osittain ihanan erikoisia sävyjä ♡_♡

   Poista