torstai 28. syyskuuta 2017

SinfulColors Energetic Red - äkäisen ärhäkkä punainen

Heii!


Josko tänään kurkattaisiin kynsiä? Olen nyt taas lähiaikoina muistanut miten kiva näistä on kirjoitella!

Tänään haluankin näyttää teille lakan SinfulColorsilta sekä puhua merkistä vähän enemmänkin. Voin nimittäin rehellisesti sanoa että tämän merkin hinta-laatu-suhde on aivan käsittämättömän hyvä!


Lakat tulevat reilussa 15ml pulloissa ja hinta näille on ALLE 4 EUROA! Kapea sivellin ei ole kaikkien mieleen mutta kaikki kokeilemani SinfulColorsin lakat ovat olleet hyviä levittymään tasaisesti joten kapeammastakaan siveltimestä ei ole haittaa.

Se mikä jaksaa yllättää on että jopa nämä creme-lakat peittävät täysin yhdellä kerroksella eikä kuivumisaika ole mitenkään pitkä. Mikään ei ole suurempaa musiikkia sellaisen korville jota ei huvita lakkailla useita kerroksia täyteen peittävyyteen!


Energetic Red* tuli minulle itseasiassa Joensuun miitin goodie bagistä. Olen aiemmin kokeillut merkiltä mattaista sekä kimaltelevaa kynsilakkaa joten oli kiva päästä kokeilemaan merkin creme-laatuista lakkaa myös.

Tämä käyttäytyi lakatessa aivan yhtä hyvin kuin aiemmatkin kokeilemani lakat, kuvassa kynsillä näkyy kyseisen lakan lopputulos vain yhdellä värikerroksella ja sen päällä geelipäällyslakka tuomassa kiiltoa. Kestävyys tällä on hyvin perusluokkaa, ei mikään geelilakan kestävyys mutta ei rapise pois päivässäkään.


Tämän sävyn kuvaamisessa minulla oli ongelmia. Ylin kuva tuo esille kaikista todellisimman sävyn mutta hieman tummahkona - heti kun menin parempaan päivänvaloon kuvailemaan ei kamera tahtonut hyväksyä tämän kirkkautta :D

Muuten, olen bongaillut SinfulColorsin lakkoja myös ainakin joistain apteekista jos verkosta tilailu ei huvita. Itse olen miettinyt kokeilevani merkin pikakuivaria seuraavaksi, niitä kun harvemmin noin edullisesti löytää.Mikä on teille kipuraja kynsilakkojen hinnassa? Entä lempparimerkki?

Ihanaa loppuiltaa<3
*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Upea sävyinen lakka, kait se joku 25€ on, jos oikein jonkun lakan haluan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahimpia houkutuksia mulle on kaikenmaailman hololakat,sillon vois hyvinkin sortua vaikka hinta ois korkeempi :D

      Poista