torstai 21. syyskuuta 2017

Lumenen mattameikkivoide - uusi vs. vanha

Heii!


Lumenehan teki rytinällä uudistuksia niin uutuuksien muodossa kuin päivittämällä vanhojan tuotteita. Aiemmin kirjoittamani Matt Control Oil-Free Foundation sävyssä 0 on kulkenut minulla mukana jo vuosia - se ei ole täydellinen mutta helppokäyttöinen ja peittävä. Nyt kuitenkin Matt Controlista tuli Matte Foundation ja samalla meikkivoiteen sävyjä rukattiin.


Olin ilahtunut huomatessani että uudesta mattameikkivoiteesta on myös saatavilla sävy 00 joka kaiken järjen mukaan on vanhaa sävyä 0 vaaleampi. Numeron 0 kanssa minulla oli nimittäin aina ongelmia - sävy tummui hieman kasvoilla jolloin siitä tuli itselleni liian tumma sekä kun se tummui, se tummui vaaleanpunaiseksi. Minullahan on keltapohjainen iho joten ero kasvojen ja kaulan kanssa oli.. No, järkyttävä. Kaikessa helppoudessaan kuitenkin jatkoin nollan ostamista, se oli takuuvarmasti toimiva ja helppo käyttää.

Koostumuksia näistä vertaillessani en huomannut suuria eroja. Uusi versio on hieman notkeampi ja ehkä hitusen pigmenttisempi, kesto uudessa on samaa sarjaa vanhan kanssa - jos siis sinulla oli ongelmia edellisen keston kanssa on luultavasti tämänkin.


Näiden molempien levitys on aivan yhtä helppoa ja molemmat ovat aivan yhtä riittoisia. Levitän tämän itse yleensä sormin jotta voin työstää meikkivoiteen kunnolla myös niihin kohtiin joissa on enemmän punaisuutta tai suurempia ihohuokosia ja alle herneen kokoinen määrä riittää. Molemmat meikkivoiteet myös asettuvat iholle samalla tavalla, Lumenen mattameikkivoide kuivuu kyllä mattaiseksi mutta ei kuivaksi. Ainakin itselleni tämä vaatii puuteroinnin, iho jää sen verran kosteaksi.

Mitä sävyyn tulee.. Vähän naurahdin itsekseni. Alla olevassa kuvassa on siis molemmat versiot alakkain luonnonvalossa, vanha ylhäällä ja uusi alhaalla. Toisinsanoen tummuusasteessa 0 ja 00 ei niinkään eroa toisistaan, jos jotain on 00 jopa hieman tummempi kuin vanha 0. Mutta se mikä yllätti todella positiivisesti oli että 00 ei taita pätkääkään punaiseen eikä se tummu punaiseksi. Se säilyttää saman neutraalin, keltaisehkon sävynsä koko päivän. Ja koska tämä ei tummu ei se ole myöskään minulle missään vaiheessa liian tumma. Tummuminen on käsittääkseni mattameikkivoiteille todella tyypillistä joten pisteet tästä uudesta luomuksesta siis Lumenelle!


Lumenen uudistuksista ja uusista tuotteista on noussut aika paljon porua, varsinkin hintoihin on moni Lumenelle uskollinen ollut tyrmistynyt enkä nyt niinkään ihmettele. Mattameikkivoide on kuitenkin säilynyt hinnassaan suht samoissa, sen hinta on korkeintaan noussut muutamalla eurolla.

Jos siis haluat peittävän mutta helposti levitettävän ja edullisen meikkivoiteen, kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla!Millä fiiliksillä te olette olleet Lumenen uudistuksista tai uusista tuotteista?

Pssst! Arvontojen voittajat on arvottu ja voittajiin otettu yhteyttä<3
 

2 kommenttia:

  1. Hyvä, ettei tämä ole muuttunut hirveästi. Mä en ole juurikaan kokeillut Lumenen uusia meikkejä, mutta ne valkoisessa hylsyssä olevat huulipunat vaikuttavat ihanan kermaisilta, joten niitä tulee ainakin kokeiltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo itekää kokeillu mitään Lumenen uunituoreista tuotteista! Kattoo nyt jos jossain vaiheessa niille syttys.. :)

      Poista