perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kaksi öljyputsaria Simpleltä

Heii!


Kävinpä sitten passikuvissa.. Jessus. Mikä siinä onkin että ne näyttävät aina vähintäänkin erikoisilta? :D Omistani pisti rankasti silmiin miten epäsymmetriset kasvoni puoliskot ovatkaan vaikka niinhän se kuuluukin olla. Mutta anyway..

Olen toitottanut varmaan useita kymmeniä kertoja miten Simplellä on oma geeliputsarilempparini, siitä ei löydy ylellisyyttä tai suuria myyntipuheita mutta se puhdistaa sitkeimmänkin meikin aina vedenkestäviin rajaustuotteisiin asti. Olen huono käyttämään öljypohjaisia puhdistustuotteita joten mikä sen parempi idea kuin kokeilla kahta sellaista :D


Hydrating Cleansing Oil onkin ollut ensimmäisenä kokeiluvuorossa. Tämä rypälesiemenöljyyn pohjautuva tuote onkin ollut itselleni jännä tapaus. Simplehän on tunnettu hellävaraisista ja "kaikille sopivista" tuotteistaan joten tässäkään ei ole esimerkiksi hajusteita.

Täysin tuoksutonta öljyä tiputellaan kuiville käsille ja hierotaan kuiville kasvoille, pyöritellään meikki irti jos sellaista sattuisi kasvoilla olemaan ja huuhdellaan. Öljy huuhtoutuu täysin pois ja lopputulos onkin todella puhtaan, lähes kireän tuntuinen. Meikinpuhdistukseen en ole tätä niinkään käyttänyt mutta arvelisin tällä irtoavan ainakin kevyemmän meikin. Tässä on sama hauska piirre kuin lemppariputsarissanikin - molemmissa mainitaan kosteuttavuus tms mutta molemmat jättävät kasvot lähes kireiksi :D


Dual Effect Eye-Makeup Remover kuuluukin sitten niihin tuotteisiin joita en normaalisti käytä koskaan, lähinnä sen takia että poistan kaiken meikin kerralla ja yhdellä tuotteella. Kyseessä on monille tuttu kaksifaasinen puhdistusaine jota käytetään uskollisesti silmämeikinpuhdistuksessa. Ensimmäiset pojot tulivat jo siitä että tämä kuuluu niihin HARVINAISIIN tuotteisiin joka ei kirvele silmiäni!

Nestekerrokset sekoitetaan keskenään ravistelemalla pulloa ja kasvot/silmät puhdistetaan aineella kostutetulla vanulapulla. Jotenkin yllätyksenä tuli että tällä suli helposti jopa raskas silmämeikki! Tosin tämäkin tuote on puoliksi öljyä joten mikä liuottaisi meikkiä paremmin tälläisissä tuotteissa. Aivan niinkuin edellinenkin tuote, on tämäkin täysin hajusteeton - tykkään siitä piirteestä tämän tyylisissä tuotteissa. Ja ihan oikeasti, jos sinulla on herkät silmät jotka tahtovat reagoida kaikkeen kokeile tätä!


Harmittaa oikein sanoa ettei Simpleä taida enää Suomesta saada ollenkaan, joskus näitä vielä löytyi edesmenneistä Anttiloista. Muutama bloggari on höpöttänyt tehneensä tilauksia Englannin Bootsista ja sieltähän tätäkin merkkiä löytyy joten jos käy houkuttamaan niin ei kun vaan klikkailemaan itseään sinne!Ihanaa viikonloppua! ^_^ <3


 

5 kommenttia:

 1. Mä niin toivoisin, että Simplen tuotteita olisi myynnissä täälläkin päin maailmaa! Yksi suosikkini on hydrating Light Moisturiser kasvovoide, jota on yksi puteli lopuillaan ja toinen odottelee jemmoissa (nämä hamstrasin aikoinaan Anttilasta).

  Koska käytän vedenkestäviä ripsareita niin tuo kaksifaasinen meikinpoistoaine vaikuttaisi pätevältä niiden poistamiseen. Oman kokemukseni mukaan mitkään muut kuin kaksifaasiset putsarit eivät ole riittävän tehokkaita ja hellävaraisia siihen hommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedenkestäville ripsareille ei taida kyllä muut purrakaan,on ne sen verran napakassa :| Ihmettelin muutenkin sillon miten Simpleä ei mainostettu missään,se vaan yht'äkkiä tuli ja yhtä nopeesti hävis?

   Poista
  2. Juu, Anttilassa oli toisinaan tarjolla vaan pieniä eriä jotain tiettyä tuotetta eli Simplen tuotteet eivät edes vakiovalikoimiin kuuluneet. Sokoksella oli yhteen aikaan vähän enemmän valikoimaa, mutta suppea sekin oli ja hävisi tosiaan yhtä vaivihkaa kuin tulikin.

   Poista
 2. Mua vähän harmittaa, että tätä ei ole helposti saatavilla, jos tulee jotain tilattavaa Bootsille niin näitä vois oheen tilata, kun postarit on sen verran törkeät siellä niin kannattaa sitten tilata enemmän kerralla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs muuten ole ees perillä noista Bootsin postareiden hinnoista! Mut yllärihän se ei oo,monilla postimaksut on ihan älyttömät :|

   Poista