maanantai 24. huhtikuuta 2017

Milani Amore Matte Lip Creme

Heii ja ihanaa maanantaiaamua!

Tämä viikko voitaisiin aloitella rauhallisesti ja katsella cruelty-freen Milanin nestemäisiä huulipunia. Minähän olen lopullisesti menettänyt sydämeni mattaisille huulituotteille joten en ollut yhtään harmissani kun pastelbeauty.fi lähetti minulle muutaman hypisteltäväksi. Milaniltahan on nyt tullut uusia metallisiakin versioita, hieman niitä kaiholla jo katselin!


Mattatuotteet ovat löytäneet tiensä vakkareihini monestakin syystä. Ensimmäinen on usein runsas pigmentti ja toinen yleensä ehdottoman kestävä lopputulos. Kuulun niihin jotka eivät vaan "osaa" käyttää huulituotteita säännöllisesti - koen ne jotenkin epäkäytännöllisiksi ja sottaaviksi. Mattatuotteita harvoin tarvitsee korjailla ja lopputulos on kestävän kaunis kunhan vaan huulten kohteuttamisesta pitää huolta ennakkoon.

Toisen näistä ehdinkin jo vilauttaa facebookissa joten eiköhän nyt kurkata molempiin!


30 Honey* on kylmäsävyinen nude. Koen nudesävyt itselläni usein todella hankalaksi, olen itse niin kalpea ettei sopivaa nudesävyä vaan tunnu löytyvän. Tämä menee kuitenkin jo sen verran tummemmaksi nudesävyjen maailmassa ettei se tee minusta sairaan näköistä. Huulilakka tummuu hieman vielä siitä miltä se tuubissa näyttää.

Alapuolella näkyvä 40 Striking* on todellakin nimensä veroinen! Tämä paloautonpunainen sävy on pigmentiltään todella runsas ja aivan yhtä hyvin levittyvä kuin 30 Honey. Molemmissa näissä on mieto tuoksu joka muistuttaa NYXin Soft Matte Lip Creamia. Tassu on näppärän litteä ja pitkulainen.


Tuntuu että jokaisella mattatuotteella on omat erityispiirteensä joten kirjoittelenpa nyt vielä omia havaintoja näistä.

Ensinnäkin, näiden kanssa on todella oleellista pitää huolta huulten kosteuttamisesta ennakkoon. Itse laitan huulirasvaa meikkailun ajaksi ja lopuksi taputtelen ylimääräiset pois ennen nestemäisen huulipunan lisäämistä. Amore Matte Lip Cream on voimakkaasti kuivattava joten se myös tuntuu huulilla - tiedän että osa teistä ei tästä tunteesta välitä joten se kannattaa ottaa huomioon. Levitysvaiheessa kannattaa pitää mielessä että nämä oikeasti kuivuvat NOPEASTI paikalleen. Voisin vielä mainita että nämä kestävät huulilla kuin tauti, ainoastaan huulten sisäraja voi kaivata fiksailua syömisten lomassa. Olen myös ollut vaikuttunut näiden pigmentistä, näillä voi esimerkiksi rajailla huulia yli ilman huolta pigmentistä.

Milania Suomesta saa esimerkiksi Patelbeautylta ja hintaa näillä siellä on 12,49e.

Pssssst! Joko huomasitte että olen vihdoin vaihtanut lävistyskorun? Siitä lisää kohta ;)Joko siellä on kokeiltu Milania?*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Striking on ihan huikea! <3 Ei olla, joten olen ihan untuvikko asian suhteen. :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään laittaa näiden alle huulirasvaa. Pysyvät kyllä sairaan hyvin mutta jos ei tykkää kuivattavasta tunteesta niin kannattaa katsella jotain muuta :) Honey näyttää ihanalta sävyltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää jättää aika napakan kuivahkon tunteen mut hyvällä pohjatyöllä se ei oo mua häirinny :)

   Poista
 3. Apua miten upeita sävyjä molemmat! Mä niin haluaisin ton Honeyn itselleni, näyttää ihan täydelliseltä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on sävynä tosi helppo ja tykkään tosta pigmentin määrästä!

   Poista
 4. Tuo paloautonpunainen on <3! Mäkin monta kertaa valmistelen huulia etukäteen, jos tiedän haluavani laittaa jotain haastavampaa punaa, huulirasvaa mäkin levittelen meikkaamisen ajaksi ja ennen punan levitystä painelen ylimääräiset wc-paperiin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees tajunnu et tuo on noin kirkas punainen ennen kun aloin sitä levittämään,aivan ihanan pirtsakka ^_^

   Poista