tiistai 23. syyskuuta 2014

Lush ja Jackie Oats

Tänään siis vihdoin kokeilin Lushin vaaleimman sävyn värivoidetta. Tätähän siis voi sekoittaa päivävoiteeseen,korostamaan kasvon korkeita kohtia,häivyttämään tummia silmänalusia tai sellaisenaan koko kasvoille.

Itse päädyin tähän viimeisimpään vaihtoehtoon. Värisävy oli täysi nappivalinta! Kuvassa sävy näyttää punertavammalle kuin mitä se on,sävy on todella neutraalin vaalea. Ensimmäistä kertaa kuoleman kalvakkaana ei kaulani ole pelottavan erisävyinen kuin kasvoni,sivelin voiteen aivan leukarajaan asti eikä minkäänlaisia värieroja näkynyt. Ihanaa!

Tässä näette miten kauniin vaalea ja heleä tämä on <3

Tottakai kaikessa on myös huonot puolensa.. Niinkuin arvelin jo etukäteen hoitavien ainesosien takia,ei minun ihoni ole tarpeeksi kuiva ollakseen täydellinen kumppani tälle. Iho jäi "lähmäiseksi" ja vaati kiillon takia ehdottomasti puuterilla kiinnityksen. Senkin kanssa muutaman tunnin päästä kiilto oli takaisin.. Ehkä talvella tämä toimisi paremmin? Tämä ei ollut äärimmäisen peittävä mutta tasoitti ihonsävyä ja koostumuksensa ansiosta huomasin miten helppo peitevoide oli saada asettumaan tummille silmänalusille.
Toinen mihin kiinnitin huomiota oli tuoksu. Tuoksuu aivan puhtaasti samalta kun puurohiutaleet! :D Aluksi se häiritsi,kai nenäni on tottunut synteettiseen tuoksuun kosmetiikassa. Tuoksu ei kuitenkaan kestänyt kauaa iholla.
Kolmas,josta moni mainitsee,on pieni epähygieeninen lasipurkki. Ehkä pieni pumppupullo olisi näppärämpi ja päästäisi vähemmän pöpöjä ja ilmaa tuotteeseen?
Kaiken kaikkiaan.. Tykkäsin silti :) Näin vaaleana löytyy harvoin sopivia sävyjä jotka ei ole aivan possunpunaisia tai turhan tummia. Ei hutiostos siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti