tiistai 30. syyskuuta 2014

Kynsilakkahömpötyksiä

Lakkailen kynnet uusiksi vähintään kerran viikossa. Totutusta tavasta poikkeaminen on kummallista,en vaan osaa olla ilman lakkaa! Eikä surkeat kynteni suosi sitä myöskään..
Kynteni on äärimmäisen pehmeät,taipuisat ja liuskoittuvat. Monta kertaa kynsilakkaa poistaessa kadun rakennekynsistä luopumista. Kynteni repeävät kipeästi jos annan niiden kasvaa vähääkään.

Tällä kertaa päätin lähteä todella tyttömäiselle linjalle.

Pohjalla käytän joka kerta Trindin Nail Repairia.
Tänään käytössä sen lisäksi:Olen tykännyt Sally Hansenin lakoista. Yleensä kestävyys ja värikylläisyys on hyvä ja tässä tuotelinjassa kuivaminen nopeaa :) Tämä sävy on nro100 Pink Blink. Mutta nämä creme lakat.. Ja kun tämä alkaa kuivaakin aika nopeasti,on oltava tarkka annostelun kanssa että jäljestä saa tasaista ja siistiä.Creme lakan päälle laitoin Opin läpikuultavan ja lievästi metallinhohtoisen halkeilevan lakan. Värisävyn nimi on Pink Shatter. Opin lakoista minulla ei ole kokemusta kuin vain halkeilevista ja magneettisista lakoista joten en edes osaa kommentoida niitä sen tarkemmin.

Ja viimeisenä koko hoidon päällä..Toinen Sally Hansenin lakka sävyssä nro310 Princess Cut. Tämä lakka aiheuttaa harmitusta.. :( Lakka on pullossa kauniin hileinen ja muuten lakka on läpinäkyvän hennon vaaleanpunainen joka esim paljaalla kynnellä tuskin erottuu. Hileet ovat ohuita ja läpinäkyvän hohtavia. Tämän lakan ongelma on puhtaasti ettei hileet erotu. Olen kokeillut tätä jopa kerrostamalla kolmeen kerrokseen mutta silti hileet tuskin erottuu. Tämä voisi olla niin kaunis!

Ja lopputulokseen..
Kuivia käsiä ja kynsinauhoja lukuunottamattahan tämä on ihan söpö.. :)

Mutta siis vahvistaviin aluslaikkoihin.. Mistä teillä on positiivisia kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti