perjantai 9. marraskuuta 2018

Herkkua hiuksille - Mossan mansikat

Heii!Ja ensimmäisenä haluan sanoa, liikutuin ihan todenteolla teidän kaikkien kommenteista maanantaiseen postaukseeni. Tupakoinnin lopettaminen on ollut hankala, tuskainen ja pitkä prosessi, ihanaa että täältä löytyy noin paljon tukea ja tsemppiä! Ja toivottavasti lopettamiseen liittyvistä postauksista on vielä jollekin apua.

Mutta sitten tämän päivän aiheeseen..

Mossa kuuluu merkkeinä näihin hiljaisiin yllättäjiin, juuri kun luulet tietäväsi mitä on seuraavaksi tulossa, tuleekin ulos jotain aivan muuta. Tällä kertaa Mossa sysäsi ulos mansikkauutetta sisältäviä hiustuotteita ja ai että nämä on herkullisen näköisiäkin!


Vitamin Moisture Shampoo* on pakattu reiluun, 300ml pulloon. Sisäänsä pullo kärkee geelimäistä shampoota, mikä on virkistävää vaihtelua luonnollisempien merkkien pesutuotteiden joukossa - useinhan pesutuotteet ovat luonnonkosmetiikan puolella lirumaisia ja sormien välistä karkaavia tai palamuotoisia. Shampoo vaahtoaa reippaasti ja pieni määrä riittääkin pitkälle, huuhdellessa hiukset tuntuvat puhtailta, mutta eivät takkuisilta. Ja mikä ihana yllätys, tämä ei jätä hiuksia tahmeiksi tai likaisen tuntuisiksi, se tosin taitaa olla enemmän luonnonkosmetiikan palashampoon pahe.

Vitamin Moisture Hoitoaine* on jännästi pakattu shampoota pienempään, 200ml tuubiin. Hoitoaine on koostumukseltaan paksua, mutta silti hiuksiin helposti levittyvää, luonnonkosmetiikan hoitotuotteiden tapaan hoitoaine aivan kuin "häviää" hiuksiin levitettäessä. Hiuksia huuhdellessa hiukset eivät tunnu liukkailta, mutta eivät takkuisiltakaan. Luonnonkosmetiikan pesutuotteiden huuhtelun kanssa kannattaa olla tarkka, arvelisin tämänkin huonosti huuhdeltuna "takuttavan" hiuksia, sen verran voimaiselta tämä tuntui. Kuivuessaan hiukset ovat kiiltävät ja selvitetyt, mutta omat käsitellyt hiukset kaipasivat selkeästi enemmän hoitavuutta.

Odotin voimakkaita karkkituoksuja mutta hetkinen, niitähän näistä ei löydykään. Shampoo tuoksuu omaan nenääni vaimeasti mansikkamehujäältä ja hoitoaineen tuoksu on niin mieto, että sitä saa tosissaan tuoksutella. Aamulla hiuksista ei käytettyjä tuotteita haistakaan, arvelisin näiden siis käyvän myös hajusteherkille tai lapsiperheille.


Mossa onnistui kyllä kaikin puolin näissä pesutuotteissa monia kilpailijoitaan paremmin, vielä kun saadaan voimakkaammin hoitava hoitoaine niin hyvä tulee!

Mossan saatavuus on hyvä, sitä löydät esimerkiksi Sokoksilta tai House Of Organic-verkkokaupasta.


Onko teillä ehdottomia suosikkeja luonnonkosmetiikan hiustuotteissa? Tykkäättekö voimakkaasti tuoksuvista tuotteista vai miedommin hajustetuista?
Ihanaa viikonloppua💓


*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mua niin harmittaa, että luonnonkosmetiikan hoitoaineista ei ole vielä tullut tarpeeksi hoitavaa hoitoainetta vastaan. :( Hiukset kyllä tuntuu aivan ihanan pehmoisilta kun ne kuivaa, mutta että saisin hiukset selväksi on pakko lisätä yksi vaihe ja se on hoitosuihke, joka ärsyttää. Lisäksi tuntuu, että hoitoainetta joutuu pistämään kilon, ton kokoinen purkki ei mulla montaa pesua kestä. :D Shampoot on sen sijaan niin hyviä, etten huomaa niissä mitään eroa muihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon huomannu ihan saman et hoitoaineissa luonnonkosme ei oikeen pärjää jossei oo sit lyhkäset hiukset :D

   Poista
 2. Musta tämä oli jännä kaksikko. Ne eivät toimineet yhdessä minulla, vaan shampoo vaati kaverikseen toisen hoitiksen ja toisinpäin :)

  VastaaPoista