perjantai 6. heinäkuuta 2018

Meikkimuna mukaan ja muutama muu uutuus Real Techniquesilta

Heii!Kesä tuntuu aina olevan eri merkeillä aktiivista aikaa ja näkyy se Real Techniquesillakin. RT on nimittäin julkaissut vaikka mitä nannaa, kurkataanpa!


Blend+Blur-sarja onkin hieman erilainen tulokas Real Techiniquesilta, se nimittäin sisältää juurikin näitä "hammasharjoja". Meikkivoidesivellin* on markkinoille tulleista siveltimistä suurin ja onkin nimensä mukaisesti luotu meikkivoiteen levittämiseen.

Sivellin on todella tiivis, niin tiivis ettei meikkivoide pääse karkaamaan päällisosaa syvemmälle, mutta harjakset ovat pehmeitä. Tällä meikkivoiteen kasvoihin työstämällä lopputuloksesta saa tasaisen ja voit olla aivan varma että syvempikin huokonen saa meikkivoiteesta osansa.


Seuraava ei ole sinänsä uusi tapaus mutta siihen on vain saatu lisätwisti.

RT:n meikkimuna on ollut markkinoilla jo jonkin ainaa mutta nyt merkki päätti lisätä siihen halutessa näppärän lisäosan, nimittäin kotelon*. Kuinka moni teistä esimerkiksi matkustaa ja on pohtinut mihin laittaa märkä meikkimuna? Nyt se on helppo sujauttaa koteloonsa kuivumaan ja samalla tiedät ettei esimerkiksi meikkipussisi kastu.


Viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisimpänä on Real Techniquesin IHANAT Sugar Crush siveltimet jotka tulivat markkinoille jo jonkin aikaa sitten.

300 Puuterisivellin* ja 302 Poskipunasivellin* ovat merkille tuttuun tapaan ihanan pehmeitä mutta samalla silmälle ilo. Varret ovat kauniin glitterisiä mutta eivät karheita, ja jopa siveltimiin itseensä on luotu hieman liukuväriä. Nämä ovat ulkonäkönsä ja laatunsa puolesta sellaisia joita voisin hankkia lisääkin!


Oletteko te hankkineet jotain RT:n uutuuksista tai aiotteko hankkia?Ihanaa maanantaita💓
*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Nuo Sugar Crush siveltimet ovat niin söpöjä! <3

  VastaaPoista
 2. Hauska toi säilytysrasia. :) Mulla on pari noita glittervartisia siveltiä, puuterisivellin on todella kiva, mut poskipunasivellin oli mun makuun aivan liian kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on niin kauniita,huolisin kaikki! Mulle taas puuterisivellin oli vähän turhan iso ja tykkäsin poskipunasiveltimestä :)

   Poista