perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kosmetiikan suosikit juuri nyt

Heii!
 


Kirjoittelen harvemmin uusista ihastumisista kosmetiikan rintamalla, joten ajattelin että nyt olisi kesän kunniaksi hyvä aika. Kyseessä ei siis ole markkinoiden uusimmat tuotteet vaan ne joihin olen nyt sattunut iskemään silmäni.


Hylamide HA Blur Hyaluronic-Based Prismatic Blurring Surface Finisher on nimihirviöstään huolimatta kelpo kaveri. Kyseessä on siis ihon pintaa "blurraava" tuote jota on tarkoitus joko lisätä meikkivoiteen sekaan, levittää meikkivoiteen alle tai taputella meikkivoiteen päälle.

Alussa en meinannut millään tulla tämän kanssa toimeen - mielestäni tämä ohensi liikaa meikkivoidetta siihen sekoitettuna ja sai usein meikkivoiteen liikkumaan jos sen levitti meikkipohjan päälle, mutta TODELLA pieninä määrinä meikkivoiteen alle levitettynä taivas aukesi. Aluksihan toki levitin tätä liian suurella kädellä ja se rullautui rumasti iholla mutta maltillisesti käytettynä tämä häivyttää niin ihohuokoset kuin alkavat juonteetkin tehokkaasti. Plussana tottakai että meikkipohja ainakin itselläni kestää paremmin paikallaan.

Hyvin usein blurraavat tuotteet on suunnattu enemmän rasvoittuvammalle iholle, mutta tämä tuote sopii laajalti erilaisille ihotyypeille. Vaikka ihosi olisi pintakuiva, ei tämä korosta sitä ikävästi. Tuoksuttoman tuotteen sisältämä hyaluronihappo myös kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.


Sitten päästäänkin jännään tapaukseen, nimittäin Real Techniquesin Silikonisiveltimeen*. Mietin jonkin aikaa tälläisen siveltimen käyttötarkoitusta kunnes koin "ahaa!"-elämyksen, tätähän voi käyttää esimerkiksi kajal-kynien kanssa! Meikkikynien jälki voi olla usein liian paksua ja sotkuista joten meikkikynän käyttö tämän kautta saa lopputuloksesta siistin ja rajauksesta halutessa terävän. Kyseessä on käsittääkseni jo lopetettu tuote joten jos tälläisen haluat, kannattaa olla nopea!

Viimeisenä ihastuin uuteen kulmakynään. Nappasin summanmutikassa kaupasta mukaani Lorealin Brow Artist Xpert-kulmakynän sävyssä Ebony. Kyseessä on siis mustanruskea, viileä sävy. Omat luonnolliset kulmanihan ovat todella tummat, en kuitenkaan haluaisi vahvistaa niitä mustalla joten tämän kulmakynän sävy on ollut kiva tuttavuus. Se mistä olen tykännyt tässä tuotteessa sävyn lisäksi on erilainen koostumus. Se ei ole pehmeän vahamainen muttei kovakaan, tuntuu melkein kuin se olisi kovan geelimäinen ennemminkin. Väriä irtoaa helposti ja tällä saa aikaan todella tummatkin kulmat, mutta samaan aikaan tarvittaessa tämä on helppo häivyttää. Ja jos tykkäät piirtää yksittäisiä karvoja, onnistuu nekin vaikkei nyt ehkä terävimmin, tässä on nimittäin kolmion mallinen kärki.


Hylamidea saa esimerkiksi merkin omasta verkkokaupasta tai Look Fantastic-verkkokaupasta, Lorealia muun muassa Sokoksilta ja jos etsit juuri tätä tiettyä sivellintä Real Techiquesilta löytyy se ainakin oletkaunis.fi-verkkokaupasta.


Mitä uusia löytöjä siellä on tehty lähiaikoina?
Ihanaa päivää muruset💓*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Silikonisivellin kuulostaa jännältä! Toimisikohan toi geelilinerien kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskosin et toimii. Kokeilin tuota sellasen vesimäisen rajausvärinkin kans (joka on imeytetty sieneen) mut siihen tota sai olla kokoajan dippailemassa kun tuohan ei tietenkään ime itteensä väriä ja vesimäinen väri kuivahtaa lähes heti. Hauska ja näppärä keksintö kyllä :)

   Poista
 2. Erikoinen primer, jos sitä voi meikkivoiteen sekaan laittaa. Eipä tulisi itsellä mieleen, mutta muuten olen kuullut tästä hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Tuo primer on yksi mun suosikeista! Toimii tosi menenlaisella iholla. Ja tosiaankin hyvin pieni määrä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö,mun piti linkittää sun postaus tähän mut selkeesti taas unohtu :| Oisinkohan jopa sun blogista tosta lukenu alunperin :)

   Poista