torstai 3. toukokuuta 2018

Kaksi ihanan erilaista voidetta vartalolle

Heii!Nyt kun hyytävä vappu on ohi voitaisiinkin kurkistaa yhdessä muutamaan vartalotuotteeseen - on se sitten kesä tulossa tai ei, tarvitsee oma ihoni ainakin tiiviisti kosteuttavia tuotteita. Kyseessä on kaksi aika erilaista mutta toimivaa tuotetta, minkälaisiin olette itse mieltyneet?

Mutta hypätäänpä sitten suoraan tuotteisiin ja yrityksiin niiden takana!


Burt's Bees on amerikkalainen merkki jonka tuotteet ovat usein ainakin 99% luonnollisia, yli puolet tuotteista ovat 100% luonnollisia. Mitä tulee sertifikaatteihin ei Burt's Beesillä käsittääkseni niitä syystä tai toisesta ole mutta sitten taas se ei ole mitenkään tavatonta - osa boikotoi niistä maksamisesta jo periaatteenkin takia. Kuitenkin suurempi luonnollisuuspitoisuus näkyy usein Burtin tuotteissa jo koostumuksessa.

Burt's Beesin Aloe&Buttermilk* vartalovoide on ollut itselleni kiva tuttavuus. Koostumus on paksuudessaan keskiluokkaa mutta se on riittoisaa vaikkakin luonnollisempien tuotteiden tapaan jonkin verran ihoon hierottavaa, tuoksu on mieto eikä tuhdin "vihreä".

Tämän vartalovoiteen tarkoitus on rauhoittaa ja kosteuttaa, kosteutustehot ovatkin mielestäni keskivertoa paremmat. Imeytyvyys on tämän kanssa nopeaa mutta yhtään reilummin annosteltuna tämä jättää iholle tuotetunnun josta itse pidän mutta jota kaikki eivät niinkään siedä. Voin allekirjoittaa herkemmälle iholle sovetuvuuden, edes atooppisella ihottumalla olevalla iholla tämä ei ole kuumottanut tai ärsyttänyt!


Sitten päästäänkin seuraavaan ja sehän on Bomb Cosmetics. Bomb Cosmeticshan on englantilainen yritys joka tekee järkyttävän hellyyttävää käsintehtyä kosmetiikkaa.

Ensisilmäyksellä kannen avatessani mietin että kyseessä on varmaankin täysin kiinteä tuote - vaaleansinertävä voide kun ei hievahtanutkaan purkissa muodostaan. Kuitenkin sormeni siihen upottaessa huomasin että tämä onkin yllättävän pehmeää. Pidin myös alunperin purkkikokoa pienehkönä mutta senkin suhteen erehdyin, tämä on nimittäin yllättävän riittoisaa ja helposti levittyvää!

Purkin sisään on pakattu muun muassa 30% puhdasta sheavoita ja auringonkukkaöljyä. Jotenkin koostumuksen keveydestä arvelin kevyempää kosteuttavuuttakin mutta tämä onkin yllättävän ravitseva ja pehmentävä.

Coco Beach* vihjaa monelle varmasti jo purkin sisuksista ja sen sisältämästä kookoksesta. Kookos on tuoksuna ja makuna yksi sellainen joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä ja minullakin kookoksesta tykkääminen riippuu hyvin paljon tuotteesta/ruoasta. Naurahdin vähän huomatessani että tämä tuoksuu aivan niihin pitkiin pahvipakkauksiin pakatuille englannin lakuille! Tuoksu on voimakas joten herkkänenäisille tämä ei sovi.


Näitä kahta tuotetta vertaillessa on Coco Beach tuhdimpi ja pehmentävämpi kun taas Aloe&Buttermilk kosteuttavampi ja nopeammin imeytyvä. Burt's Bees soveltuu paremmin luonnonmukaisuutta suosivalle kun taas Bomb Cosmetics niille jotka arvostavat käsintehtyä ja eteerisiä öljyjä tuotteissa.

Bomb Cosmeticsin tuotteita löydät esimerkiksi Ninja-kaupoista tai täältä ja Burt's Beesin tuotteita muun muassa Stockmanneilta.

Miten siellä muuten meni vappu? Olitteko juhlimassa vai ihan vaan rauhassa kotona?
Ihanaa loppupäivää💓

*pr-näyte

2 kommenttia: