sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Batisten uudet Limited Editionit

Heii!


Ja se on taas aika Batisten Limited Edition-kuivashampoiden.

Edellisenä vuonnahan rakastuin aivan täysillä merkin limited edition-kuivashampooseen mutta olin niin hidas etten ehtinyt ostaa sitä enää lisää (hitto juuri muuten tajusin että sitä on vielä oletkaunis.fi-verkkokaupassa!). Koomisintahan tässä on se että harvemmin edes käytän kuivashampoota kun pesen hiukset joka päivä mutta silti sitä olisi ollut saatava lisää!


Tämän vuoden limited editionit ovat Pink Pineapple* ja Luxe*. Pink Pineapple on pirskahtelevan tyttömäinen ja jopa hieman imelä, tästä haistaa ananaksen mutta tuoksu on muutenkin trooppisen hedelmäinen. Luxesta taas löytyy hieman syvempi kukkaistuoksu, omaan nenääni jotenkin hienostuneempi ja aikuisempi. Pink Pineapplesta tulee mieleen festarikesä ja Luxesta työympäristön tapaamiset.

Herkkänenäisille kuitenkin tiedoksi että Batisten kuivashampoothan ovat aina aika voimakkaasti hajustettuja. Onkohan yritys koskaan ajatellut luovansa tuoksuttomia tuotteita niitä kaipaavalle yleisölle?


Batisten tuotteet ovat päässeet jo lähes kulttituotteiden sarjaan, kuivashampoot raikastavat päänahkaa selkeästi ja ne imevät ylimääräistä talia tehokkaasti. Minua kiinnostaisi merkin kuivahoitoaine ja tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo, onko teistä kukaan kokeillut niitä?

Batisten tuotteitahan löydätte esimerkiksi Sokoksilta tai täältä.Ihanaa päivää muruset💓
*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Luxe kuulostaisi ihanan tuoksuiselta :). Batisten kuivashampoot ovat kyllä erinomaisia :).

  VastaaPoista
 2. Pink Pineapplesta tuli hetkessä mun suosikkini<3 Mutta siis joo, Batisten kuivashampoiden tuoksu on ehkä vähän turhankin voimakas ja pitkäkestoinen :D En viitsi esimerkiksi työaamuisin suihkia noista kahdesta kumpaakaan hiuksiin (oon töissä sairaalassa), kun hiukset haisee sen jälkeen niin voimakkaasti. Käytänki töissä tosi paljon esim. Batisten Freshiä, jonka tuoksu ei oo ihan noin pistävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kuvitella ettei nää oo kovinkaan sairaalaystävällisiä :D Onko muuten olemassa täysin tuoksuttomia kuivashampoita?

   Poista