maanantai 9. huhtikuuta 2018

Kurkistus benecosiin

Heii ja ihanaa huomenta!Tänään voitaisiinkin sitten kurkistaa saksalaiseen benecosiin. On aina ihanaa huomata että luonnonkosmetiikkamerkki on hinnoiteltu monelle kukkarolle sopivaksi!

Itse olen nyt kokeillut muutamaa tuotetta ja tässä teille vähän mielipiteitä näistä.


Puuterisivellin* utelutti minua jo etukäteen. Käytän itse ainoastaan synteettisiä siveltimiä ja joskus merkit onnistuvat niissä ja joskus eivät, suurin floppi on aina muovimaisen liukas sivellin. benecosin sivellin kuitenkin oli pehmeä ja itseasiassa aika "aidonlainen", puuteri tarttui siihen hyvin ja myös luovutti sitä hyvin kasvoille. Puuterisivellin on itseasiassa aika iso ja sopiikin hienosti niille jotka ovat mieltyneet suurempiin kasvopuuterisiveltimiin! Bambuvarsi oli kiva yksityiskohta.

Natural Translucent Powder* on lähes valkoinen kiinnityspuuteri. Puuterin mainitaan olevan hypoallergeeninen joka on aina hyvä juttu. Levityksessä puuteri muuntautuu täysin läpikuultavaksi ja sopiikin kaikille ihonsävyille, tosin en osaa sanoa näyttäytyisikö puuteri tummemmilla ihonsävyillä harmahtavana kuten kovin moni väritön puuteri tekee. Omaan makuuni kivipuuteri on koostumukseltaan liian tiivis ja täyttä mattaavuutta en tällä saanut vaikka sainkin meikkivoiteen kiinnitettyä.


Minulla on todella vähän kokemusta luonnonkosmetiikan tuoksuista ja niinpä merkin Heaven Can Wait*-tuoksu oli hauska tuttavuus. Tämä makeahko sitrustuoksu oli jopa omaan mieleeni vaikkei sitrustuoksut sinällään ole niin omantyylisiäni, omaan nenääni tämä tuoksuu vaniljan pehmentämältä appelsiinilta. Yritin vähän metsästellä tuoksunuotteja verkosta mutta varsinkin ulkomaalaisilla sivuilla vähän joka sivustolla oli eri informaatiota joten en sitten kirjoittanut niitä ylös teille. Tuoksu on pakattu pieneen roll on-päiseen lasipakkaukseen josta tuoksua on helppo sipaista suoraan iholle. Itse käytän todella vähän tuoksuja suoraan iholla, jossain vaiheessa ihoni alkoi tätä protestoida, mutta tämän suhteen en ole kokenut mitään ihoärsytystä. Ihanaa!

Oletteko te jossain vaiheessa tutustuneet benecosiin ja mitä mieltä olette siitä merkkinä?

benecosia löytyy nykyään aika monesta paikasta mutta laajempi valikoima löytyy esimerkiksi täältä.Ihanaa viikonalkua!
*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Huulipunat ja puuterit on mun Benecos-suosikkeja. :) Huulipunissa on todella kauniita sävyjä, huomaa et ne on todella luonnollisia, koska harmittavasti pilaantuvatkin tosi nopeaa. Turhauttaa kun ei saa käytettyä niitä paljoakaan ennen sitä, syy toki on osin mun turhauttavan ison huulipunakokoelman. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo tuoksu on hyvä ja pullo sopiva mukana kuljetettavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastuin täysin benecosin huulipuniin ja poskipunaan! Niin ihania ja miellyttäviä käyttää :) Tota puuteria olis hauska testata, vaikka mä käytänkin kivipuuteria pääasiassa vaan meikin korjailuun päivän aikana enkä kiinnitä sen kanssa meikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas ei oo kokemusta niin poskipunasta kun huulipunistakaan :D

   Poista
 4. Mulle on tuttuja lähinnä Benecosin silmänrajauskynät, jotka on ihan hyviä. Peiteaine ei sen sijaan vakuuttanut. Se ei toiminut ainakaan mulla silmänaluspeiteaineena. Olen kuullut, että mm. huulipunat ovat kokeilemisen arvoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika yleinen ongelma luonnonkosmessa tuo peiteaineiden ja nestemäisten meikkivoiteiden heikko toimiminen? Näin oon ainakin käsittäny :S

   Poista