lauantai 24. maaliskuuta 2018

EcoToolsin meikkimunat

Heii!


Se on taas viikonloppu ohi ja tänään voitaisiinkin vähän höpötellä meikkimunista.

EcoToolshan toi markkinoille meikkisieniduon* jotka on tarkoitettu koko meikkipohjan luomiseen. Duossa on meikkivoiteen levitykseen tarkoitettu sieni sekä peiteaineen levitykseen tarkoitettu sieni, tosin sieniähän voi käyttää myös hohdetuotteiden tai puuterinkin paikalleen taputtelemiseen.


Molemmat sienet turpoavat kastellessa, tummanvihreä meikkivoidesieni vaaleaa enemmän. Meikkivoidesieni on pehmeähkö ja joustava, peiteainesieni jää omaan makuuni liian kovaksi mutta uskoisin että tämä piirre mahdollistaa suuremman peittävyyden peiteaineella. Molemmat sienet on leikattu näppärän mallisiksi, niillä pääsee hyvin kapeampiinkin paikkoihin.

Meikkivoidesienen koostumus on ollut itselleni mieluisa - sieni ei ole liian jämäkkä ja se on pehmeytensä vuoksi myös aika helppo pestä, omaan makuuni tämä sieni tosin turpoaa liian suureksi. Suuressa meikkivoidesienessä ei siis ole mitään vikaa ja onpahan ainakin käytettävissä puhdasta pinta-alaa, itse vaan tykkään työskennellä sen verran lähellä peiliä että pienempi sieni olisi näppärämpi. Itseasiassa, vaaleampi sieni olisi kooltaan enemmän makuuni! :D


Positiivisena yllätyksenä näiden kanssa on tullut näiden kestävyys - vaikka minulla on aina jonkin verran pidemmät kynnet, en ole saanut näiden pintaa repeämään vahingossa. Jos siis olet niin kuin minä ja saat nopeasti kynnenjäljet meikkisieniisi, kannattaa kokeilla näitä!

Olettko te uskollisia jonkin tietyn merkin meikkimunille?
Ihanaa alkuviikkoa muruset!*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mä ostan aina Real Techniquesin oranssin sienen, mutta mulla taitaa olla kaapissa yksi Ecotoolsin muna, jonka muistin vasta nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahha no tiedätpähän et on ainakin yks oottamassa :D Mulla ei oikeestaan vakkaria ole mut oon sitä mieltä et se alkuperänen meikkimuna on aivan liian tyyris.

   Poista
 2. Mä en käytä kuin Beautyblenderiä, se on vaan paras. Näistä Ecotoolsin toi isompi on ihan kiva, pieni on aivan liian kova omaan makuun.

  VastaaPoista
 3. Mä veikkaan että tuo pinei on minunkin makuuni liian kova, kun tykkään kanssa oikeasti tosi pehmeistä meikkimunista, vaikka en olekaan mitenkään mrkkiuskollinen. Beautyblenderhän on aina varma valinta, mutta on muidenkin merkkien hyviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon koostumuksissa onkin eroja eri merkkien välillä :)

   Poista