maanantai 12. helmikuuta 2018

Hienostuneen makea Boucheron Quatre Absolu De Nuit

Heii!


En olekaan taas aikoihin kirjoitellut teille tuoksusta joten nyt on sen aika, ihastuin nimittäin tämän tuoksun tietynlaiseen erityisyyteen! Tänään haluankin siis puhua Boucheronin Quatre Absolu De Nuitista*.

Boucheron yrityksenä on saanut alkunsa jo vuonna 1858 mutta on tuonut tuoksuja markkinoille vasta viimeiset kolmisenkymmentä vuotta. Tämän pullon toteutuksesta tosin loistaa läpi se mihin tarkoitukseen yritys on alunperin luotu, nimittäin korujen valmistukseen.


Pullo kuvastaa myös mielestäni loistavasti sen sisusta - se on hienostunut mutta tuoksuna hieman syvempi. Kauniin pullon kultainen korkki painuu alaspäin hieman kiertämällä ja paljastaa suihkepään, tykkään jotenkin todella paljon tästä yksityiskohdasta! Mikä tästä tuoksusta tekee itselleni erityisen on se että kerrankin voimakkaampi makeus on osattu luoda aikuisempaan muotoon jolloin myös itse tykkään siitä.

Tuoksunuotit Fragrantican mukaan:
Top Notes: Pink Pepper, Bitter Almond, Bergamot
Middle Notes: Jasmine, Tonka Bean, Pear
Base Notes: Sandalwood, Vanilla, Amberwood

Omaan nenääni ensimmäisenä nousee sekoitus jasmiinia, bergamotia sekä päärynää. Tuoksu on luokiteltu kukkais-orientaaliseksi mutta koen sen aika voimakkaan makeana olematta imelä ennemmin kuin orientaalisena. Pohjalla itselleni aukeaa vanilja ja santelipuu mutta nekin ainoastaan pehmeyttä ja syvyyttä tuomaan. Puumaisuus ei erotu omalla ihollani muuta kuin aivan läheltä nuuskuttaessa, tuoksu ei siis muutu raskaaksi edes tuntien kuluessa. Tuoksu on voimakkaampi mutta ei tumma tai mausteinen.


Tuoksunuotteja lukiessa voisi kuvitella että kyseessä on nimenomaan iltoihin sopiva tuoksu joka tuntuisi tukahduttavalta päiväsaikaan - itse näkisin suihkuttelevani tätä vielä enemmissä määrin kesäpäivinä!

Tuoksun löydät esimerkiksi täältä.


Mikä tuoksu teillä on tänä vuodenaikana käytössä?


Ihanaa alkuviikkoa<3


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tää on ihana tuoksu! Mulla alkaa olemaan jo kevättä rinnassa ja käytössä alkaa olemaan selvästi kevyempiä tuoksuja Bvlgarin Omnioita, Chanelia jne. Viimeisin ihastus on Diorin Poison Girl EdT, joka taitaa olla "talvisin" tuoksu mitä mulla on tällä hetkellä käytössä.

    VastaaPoista