tiistai 6. helmikuuta 2018

EKOPHARMA: Tyrni-sarjan puhdistustuotteet

Heii!


Otsikosta sen jo näkeekin mitä tänään käsitellään eli suomalaisen EKOPHARMA:n tyrnisarjan puhdistustuotteita. Tyrnisarjahan on merkin anti-aging linja - se kosteuttaa, vahvistaa ihoa, suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä ja silottaa juonteita. Usein anti-aging tuotteet ovat voimakkaammin ihoa helliviä ja kosteuttavia,  näissä tuotteissa tämä piirre löytyy jo puhdistustuotteistakin.

Lisää tietoa EKOPHARMA:sta löytyy täältä ja merkin kasvojenhoitotuotteista täältä.Tässä välissä haluankin sanoa muutaman vapaan sanasen itse merkistä. Olen usein ilmaissut miten paljon arvostan kotimaista kosmetiikkaa - suomalainen kosmetiikka on laadukasta ja turvallista. EKOPHARMA kuuluu merkkeihin jotka haluavat olla rehellisesti suomalaisia, tuotteita ei vain kutsuta suomalaisiksi vaan ne oikeasti myös valmistetaan ja pakataan Suomessa. Sen lisäksi yritys tukee muita ympärillään, tuotteissa nimittäin käytetään lähituotettuja raaka-aineita.

EKOPHARMA:n kohdalla muutenkin arvostus nousee, sillä on nimittäin pupumerkki! Pupumerkin pitäisi olla itsestäänselvyys tänä maailman aikana mutta se ei vaan sitä ole, siitä syystä ilahdunkin aina kun bongaan sen jostakin.

Ja nyt itse tuotteisiin!


Ensimmäisestä tuotteesta muuten vinkki niille jotka ovat törmänneet jatkuvasti aivan liian liruihin puhdistuselmulsioihin!

Minulla on ollut aina hieman ristiriitainen tunne voidemaisista puhdistustuotteista. Lähdin kuitenkin kokeilemaan tätä uteliaisuuttani ja arvelisin että minulle aukeni ainakin hieman se miksi näillä on niin vankka oma kannattajakuntansa.

Tyrni Puhdistusemulsio* on paksua, huuhdeltavaa puhdistusvoidetta. Halusin mainita nuo piirteet koska ne olivat myös niitä joista tykkään, en ole koskaan lämmennyt poispyyhittäville tuotteille. Emulsio leviää kasvoille pehmeästi ja tuntuu lähes imeytyvänkin osittain. Paksuutensa takia tätä on hyvä annostella vähän reippaammin että tuotetta voi pyöritellä helpommin kasvoilla. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu joustavalta, tämän jättämä tunne on itseassa jännä siinä mielessä että iho tuntuu "neutraalilta" - ei yhtään kireältä eikä yhtään rasvaiselta. Itse en käyttänyt tätä meikinpoistoon mutta uskoisin tällä lähtevän ainakin kevyemmän meikin.


Tyrni Kasvoveden* heittäisin enemmän tuonne hoitonesteen puolelle vaikkakin tämä on koostumukseltaan lähinnä ohutta geeliä. Kasvovesi neuvotaan levittämään iholle vanulapulla mutta koostumus on sen verran paksua että se jää kellumaan lapun pintaan, niinpä olenkin levittänyt tämän käsien kautta taputellen. Neste imeytyy ihoon helposti mutta jättää reilummin annosteltuna selkeästi tahmean pinnan.

Tämän kasvoveden koen enemmän hoitotuotteena kuin puhdistuksen viimeistelijänä, tämä jättääkin ihon jo miellyttävän tuntuiseksi ennen varsinaisia hoitotuotteita. Ehkäpä juuri anti-age tarkoituksensakin takia tämä on selkeästi ihoa pehmentävä ja kimmoisuutta antava. Tuoksu tässä on yhtä mieto ja samanlainen kuin puhdistusvoiteessa, happaman marjainen.


Molempien tuotteiden pumppupullot ovat helppokäyttöiset ja näppärät sekä pakkausten ulkoasu söpön neutraali. Nämä ovat kivat vaikka jatkokäyttöön pullojen tyhjennyttyä, itse yleensä uusintapullottelen vartalovoiteet ja saippuat.

Mutta miten siellä, kuulutteko puhdistusvoiteiden kannattajiin vai suositteko enemmän esimerkiksi vaahtoavia puhdistustuotteita?

Merkin jälleenmyyjät löydät täältä.
Ihanaa loppupäivää <3*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Mä olen Tyrni-sarjasta melkein koko ihonhoitopuolen käyttänyt, mutta nää putsarit on kokematta. Mä käytän hyvin vähän vaahtoavia, mutta jonkun verran silloin tällöin riippuen siitä kuinka kuivalta iho tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaamman meikin putsaamiseen täällä taas käytetään lähes poikkeuksetta vaahtoavia tuotteita :)

   Poista
 2. Kiitos mainiosta postauksesta! Todella ilahduttavaa, että EkoPharman putsarit eivät ole liruja. Tykkään itse sellaisista, joissa on tuhdisti "tekstuuria", että saa kasvot kunnolla putsattua. Voidemaiset on parhaita ja hoitoneste kuulostaa myös upealta. Täytyykin hommata Tyrni puhdistusemulsio ja kasvovesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana,kiitos♡ Tuo puhdistusemulsio on kyllä just tarpeeks paksua,ei karkaa sormien välistäkään :)

   Poista
 3. Multa löytyy toi samainen kasvovesi ja se on kyllä hyvä :) Koostumus ei oo ihan mun suosikkini, mutta siihenkin on tottunut, kun käyttökertoja ensin vain kertyi useampi! Toi puhdistusemulsio kuulostaa ihan loistavalta ja tota pitää ehdottomasti testata, kunhan saan vanhoja putsareita käytettyä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo putsari on varmasti varsinkin kuivan ihon kaveri! Tuo kasvovesi on kyllä jännä :)

   Poista
 4. Ekopharman tuotteita on ollut tarkoitus testata jo pidemmän aikaa! Pitääpä tutkia missä niitä myytäisiin täällä Oulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli yllätyksenä miten laaja valikoima EKOPHARMA:lla on! Jälleenmyyjiäkin taitaa olla aika reippaasti :)

   Poista