keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Tummat huulet syksyyn!

Huomenta!


Tänään ajattelin näpytellä teille näytille kolme huulituotetta - perus cremehuulipunan, satiinipintaisen punan sekä mattalaatuisen huuli"kiillon". En muuten ymmärrä miksi tuo on luokiteltu huulikiilloksi! :D


Cien huulipuna sävyssä 12 Berry Passion* on mehukkaan marjainen. Puolipeittävä huulipuna tuntuu huulilla pehmeältä ja helposti liukuvalta. Aivan niinkuin useiden tummien huulituotteiden kanssa, jättää tämäkin huulet laikukkaaksi jossei tätä pohjusta esimerkiksi huultenrajauskynällä. Kestävyys on tuttua creme-laatuisista huulipunista, kuluu pikkuhiljaa pois itsestään eikä kestä syömistä.

ColourPop Ultra Satin Lip sävyssä Prim lähti mukaani myös kosmebloggaajien Joensuun tapaamisesta. Nimensäkin mukaisesti tämä jättää satiinisen pinnan huulille eikä kuivu mataksi. Tämä on porukan peittävin, tummin ja lämpimin - huomasin tässä silti aivan selkeän kylmän pohjasävyn. Pigmenttinsä takia tämä peittää jo pienellä määrällä mutta ylimenneen tuotteen poispyyhkiminen voi olla haastavaa. Vaikka pinnasta ei tule kuiva tämä tarraa silti huulten pintaan kiinni ja poispyyhkimisenkin jälkeen huulilla on vielä huomattavasti väriä. Kuluminen on hitaampaa värin tarraamisen takia mutta puolikiiltävyys huulilta alkaa kulua nopeammin.


Kolmantena löytyykin sitten essencen matt matt matt longlasting lipgloss sävyssä 11 drama club joka ei ole huulikiiltoa nähnytkään. Koostumus muistuttaa ensimmäisenä NYXin matte lip creamistä, tämä näyttää ja tuntuu hieman moussemaiselta. Levittyvyys ainakin näin tummassa sävyssä oli pettymys, väri levittyy laikukkaana. Nimestään huolimatta tämä ei kuitenkaan kuivu mitenkään korppuisen kuivaksi vaan tuntuu aika miellyttävältä. Kestävyys tässä on huonompi kuin esimerkiksi ColourPopin satiinivariaatiossa, aina mattatuote ei siis ole se kestävin.


Näissä näkyy ensimmäisenä Cien, sitten ColourPop ja viimeisenä essence. Mikä näistä on sinun mieleesi eniten?Ihanaa aamua<3

*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Colourpopin väri on noista tummin joten ehkä se on kaikista kaunein :) En ole kokeillut noita satin lip punia tummissa sävyissä, ehkä pitäisi testata!

  VastaaPoista
 2. Kaikki tosi nättejä ja sopivat sulle hirmu hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Upeat sävyt kaikissa! Olen miettinyt noiden essencen matta ”huulikiiltojen” ostamista mutta olen säästänyt nekin muutamat eurot mitä ne maksaa niin laadukkaampiin huulituotteisiin. Mulle on kuitenkin tärkeää, että huulituote kestää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi huono käyttämään huulituotteita mut sillon kun niitä käytän on niiden OIKEESTI kestettävä sotkuttomina. Mattasin ja järkyttävän kestävä tähän mennessä on ollut Milanin mattalakka,tosin pohjatyöt pitää tehdä kunnolla :D

   Poista
 4. Kaikki sopii sulle ihan älyttömän hyvin ♡

  VastaaPoista