sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Pari ässää Biozellilta

Heii!


Mitäs jos kurkattaisiin toiseen merkkiin joka tulee olemaan esillä messuilla? Biozell on varmasti monille tuttu ja halusinkin listata pari tuotetta jotka ovat edullisia ja toimineet minulla hyvin!


Super Stong Hairspray* on nimestäkin päätellen voimakasta pitoa antava hiuskiinne. Tämä olisi oiva lyhyille hiuksille jotka tarvitsevat voimakasta pitoa mutta itse olen näin pitkähiuksisenakin tähän ihastunut. Tärkeintä tämän kanssa on muistaa suihkuttelu tarpeaksi kaukaa ja annostelussa varovaisuus.

Tämä pitää niin kiharat kuin ponnarikampauksenkin napakkana. Tuoksu on mieto ja muistuttaa minua merkin kuivashampoon tuoksusta. Niin kuin huomaatte, olen kuvannut tämän ilman korkkia. Korkki oli niin perhanan tiukassa että päätin luopua siitä kokonaan! :D


Intensive Hydration Conditioner* oli tuote jota muistin joskus kokeilleeni enkä silloin pitänyt siitä, sillä tämä odottelikin käyttövuoroaan hyvän tovin. Mutta mitä on tapahtunut, tykästyin tähän nyt täysin! En tiedä onko koostumus muuttunut mutta nyt tämä toimii.

Parhaiten kuvailisin tätä silottavaksi ja pehmentäväksi, siltikään tämä ei tee hiuksista raskaita tai likaisen näköisiä. Jo huuhdellessa hiukset tuntuvat silkkisiltä ja kuivuessa pahin pörröisyys on poissa. Mutta Biozell hei.. Ei näin jämäköitä hoitoainekoostumuksia kovamuoviseen puristuspulloon, tätä saa nimittäin tapella pullosta ulos! Tuoksu tässä on samansuuntainen hiuslakan kanssa - miellyttävä, mieto ja makeahko.


Biozellissa ehdottomasti parasta on helppo saatavuus ja huokeat hinnat. Tämä hiuslakkakin on sellainen joka jää itselleni varmasti vakikäyttöön, hoitoainetta harkitsen mutta ostan varmasti jos pakkausmuoto muuttuu!Joko siellä aletaan olla valmiita messuilemaan? Onko sinulla lemppareita Biozellilta?

*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon tykännyt Biozellin hiuslakasta, ja vaikka se on iso pullo, niin se alkaa jo näyttää loppumisen merkkejä. Saavutus minulle ja kertoo siitä, että se on hyvä tuote :)

  VastaaPoista
 2. Mä itseasiassa myönnän käyttäneeni enemmän Herbinaa sekä Erisania, mitä tulee markettituotteisiin :D Biozellia olen kokeillut, mutta en äkkiseltään muista, mitä kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin oikeen miettimään,en oo tainnu vuosiin ees kokeilla Erisania!

   Poista