sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Ensikosketus Vita Liberataan - päivetystä kalpealle

Heii!


Itselleni itseruskettavat tuotteet ovat täysi kauhu - varsinkin vartaloni iho on aina todella kuiva ja vaikka kuinka tekisi "pohjatyöt" huolella on lopputulos aina laikukas. Olen joskus käyttänyt kevyesti päivettäviä tuotteita mutta en vielä koskaan kasvoille, niinpä itselleni uuden merkin Vita Liberatan Self Tanning Night Moisture Mask* olikin mielenkiintoinen kokeiltava.

Voin myöntää että lähdin tämän kokeiluun vähintäänkin ennakkoluuloisena. Olin aivan varma että a) olisin laikukas b) olisin oranssi tai c) kasvoni huutaisivat erisävyisinä muuhun ihonväriin verrattuna heti ensimmäisen yön jälkeen.


Night Moisture Mask on tarkoitettu lähinnä "yönaamioksi" jonka tyyliset tuotteet ovatkin nyt suuressa huudossa, tämä kuitenkin kehoitetaan levittämään suoraan puhtaalle iholle eikä muiden tuotteiden päälle viimeiseksi tuotteeksi. Koostumuksen lupaillaan kosteuttavan, uudistavan ja sisältävän anti-aging ominaisuuksia.

Ensimmäisenä on sanottava että yllätyin TODELLA tuubin sisällöstä. Jotenkin ensiajatus oli että tämähän on päivettävä tuote eikä pääasiallisesti hoitava. Alettuani lukemaan ainesosaluetteloa tämä ajatus kuitenkin alkoi muuttua.


Jo toisena INCI-listasta löytyy auringonkukkaöljy jonka kaverina pitkin ainesosaluetteloa löytyy muun muassa sheavoi, kaakaovoi, mehiläisvaha, oliiviöljy sekä pellavaöljy. Listasta löytyy myös reippaasti erilaisia uutteita. Listaa luettuani olinkin yllättynyt että voiteen koostumus on ohut, riittoisa ja kevyt. Voide imeytyy ihoon välittömästi mutta jättää pienen tuotetunnun. En kutsuisi tätä raskaaksi tai rasvaiseksi, jos siis omaat kuivemman ihon voi olla että joudut voiteen imeytymisen jälkeen kuitenkin kerrostamaan päälle muita tuotteita. Toki uskon että tämä toimisi myös muiden tuotteiden päällä, en vain tiedä kuinka paljon se siinä tapauksessa häiritsisi päivettävää vaikutusta.

Hieroin voiteen pieninä määrinä kerralla kasvoille ja rasvasin kasvojen lisäksi myös kaulan ja rintakehän. Kaula ja rintakehä ovat minulla niitä kalpeimpia alueita joten halusin nähdä millaisen eron tällä saa aikaan jo ensimmäisen yön aikana. Voide tuoksuu hedelmäiseltä ensialkuun mutta tuntien kuluessa tuttu itseruskettavan haju alkoikin kiemurrella esiin.


Ylläolevassa kuvassa voidetta on levitetty iholle paksuhko kerros yöksi ja kuvattu aamulla, kasvoilla tulos ei siis ollut yhtä radikaali. Ensimmäisen käytön jälkeen en kasvoilla huomannut eroa KUNNES aloin meikkaamaan ja pohjameikki sai minut näyttämään kalpealta. Tämähän on tuttu efekti silloin kun vahingossa teet pohjameikin liian vaaleilla tuotteilla ihonsävyyn verrattuna, päivetystä siis oli tapahtunut! Käteen testailtu naamio pysyi näkyvissä viitisen päivää eli ihan ensimmäisten pesujen myötä tämä ei haalistu pois.

Olen ollut todella tyytyväinen tähän varsinkin kaulan ja rintakehän alueella - tämä tasoittaa sävyeroja juuri tarpeaksi ettei meikkivoidetta tarvitse häivytellä kaulalle.

Muita Vita Liberatan tuotteita löydät täältä. Oletkaunis.fi on muuten tulossa messuillekin joten hyvällä tuurilla näitä voi bongailla sieltäkin hyvistä alennuksista! Kirjoittelen muuten erikseen messuvinkkejä lähempänä <3Uskaltaudutko sinä käyttämään itseruskettavia vai kuulutko minun kanssani samaan Team Arkajalka-leiriin?


*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Tää on todella hauska tuote ja ainakin kalpealla iholla ero on kyllä ekan yönkin jälkeen aivan selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et omilla kasvoilla huijaa punaisuus,siinä ei päivetyskään näy niin nopeesti :D

   Poista
 2. Mä käytän itseruskettavia oikeastaan vaan jalkoihin, ja aika laiskan puoleisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääret on mulle varmaan se pahin alue,oonki tyytynyt käyttämään niille vaan vartalomeikkejä :)

   Poista
 3. Mä oon niin laiska, että vaikka joka kevät suunnittelen käyttäväni kauheasti itseruskettavia se jää ehkä yhteen kertaan :D Mulla on kaapissa yksi Vita Liberatan ruskettaja odottelemassa, jospa sitten ensi keväänä. :P

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi, joka ei uskalla kyllä itserusketavaan tarttua! Olen kasvojen ja kauan alueelta kyllä tosi huono ruskettumaan ja nimenomaan varmaan pitäisi näillä alueilla juuri käyttää itseruskettavaa, että väri mätsäisi muuhun ihoon! Mutta olen kanssa ihan varma, että lopputulos on vain läikikäs tai oranssi! :D Ehkä vielä joskus rohkaistun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että joku on samanlainen! :D Ja mikä se onkin et 90% kääntyy oranssiks??

   Poista