torstai 24. elokuuta 2017

Alterna Caviar Anti-Aging Infinite Color Hold

Heii ja ihanaa viikonlopun alkua!


 
Mites olisi hieman hiustuotteita värjätyille hiuksille? Tänään vuorossa Alterna!


Alterna on vuonna 1997 perustettu luksustasoinen hiustenhoitomerkki. Brändi on minulta jäänyt aiemmin täysin huomaamatta, arvelisin että Suomessa kivijalkakaupoissa tätä on vähemmän tarjolla. Salon24 halusi tarjota kokeiluun merkin kolme tuotetta jotka ovat vielä Alternan uutuuksiakin Caviar-sarjasta. Alternan tuotteista ei löydy esimerkiksi sulfaatteja, synteettisiä värejä tai parabeeneja.

Kauniista pakkauksista näkyy ylellisyys mutta samalla myös pakkaustapojen käytännöllisyyteen on kiinnitetty huomiota. Shampoossa ja hoitoaineessa on kierrettävät korkit jonka kiertämisen jälkeen tuotteita voi puristaa kumiläppien välistä ulos. Hiusseerumi taas on pakattu pumpulliseen pulloon. Tuoksumaailma myös pysyy mietona, uskoisin tälläisen voimakkuuden tuoksussa sopivan lähes jokaiselle.


Infinite Color Hold Shampoo* on värjättyjen hiuksien hoitamisen ensiaskel. Shampoo lupailee säilyttää hiusvärin kirkkaampana pidempään ja antaa upeaa kiiltoa. Shampoo pesee selkeästi likaisemmankin päänahan puhtaaksi mutta tuntuu silti hellävaraiselta. Huom, tämän kanssa vähemmän on todellakin enemmän! En ole tainnut testailujakson aikana kertaakaan osata annostella tätä tarpeaksi vähän :D Koostumus on yllättävän paksua ja vaahtoaa täyteläisen tiiviiksi vaahdoksi. Huuhdeltaessa hiukset tuntuvat takuttomilta mutta eivät hirveän hoidetuilta ennen hoitoainetta. Tuoksua kutsuisin hennon ylelliseksi - shampoossa tuoksu on itseasiassa niin mieto että se tahtoo hävitä kokonaan huuhdeltaessa.

Infinite Color Hold Conditioner* lupaa suojata UV-säteiltä, ennaltaehkäistä haalistumista, kosteuttaa sekä tuoda runsasta kiiltoa. Hiuksiin levitettäessä tässä ei tuntunut mitään sen suurempaa "taikaa", hoitoaine tuntui vaan häviävän hiuksiin. Huuhdeltaessa kuitenkin hiukset tuntuivat silkkisen selvitetyiltä mitä en osannut levitystuntuman jälkeen odottaa. Jännä piirre tässä oli että tämä on shampoota ohuempaa koostumukseltaan! Hoitoaineen tuoksu jatkaa samaa linjaa shampoon kanssa, tässä tosin tuoksu jää vienosti hiuksiin kuivumisenkin jälkeen.


Tämän porukan Wild Card on ehdottomasti saman sarjan Infinite Color Hold Vibrancy Serum*. Seerumia voi käyttää niin hoitoaineen seassa tuomassa lisähoitavuutta kuin kosteissa hiuksissa pesun jälkeenkin. Kosteisiin hiuksiin käytettäessä tämän lupaillaan vähentävän hiusten katkeilua jopa 92 prosentilla ja tuovan kuumuuden kestävyyttä 232 asteeseen asti, loistava siis niille jotka kuumamuotoilevat hiuksiaan! Itse tykkäsin tästä loppujen lopuksi enemmän pesun jälkeisenä hoitona, hoitoaineen seassa seerumi tuntui tuovan raskautta hiuksiin. Ja sitten seerumin hämmentävään ominaisuuteen - koostumukseen. Koostumus nimittäin muistuttaa minua lähinnä hieman vetelästä mutta sitkeästä hunajasta. Mietin ensimmäisillä kerroilla miten tämän saa levitettyä suosiolla kosteisiin hiuksiin mutta sen kanssa ei ollut ongelmia. En ole koskaan törmännyt tälläiseen koostumukseen hiuksiin jätettävien tuotteiden kanssa! Hiuksiin jätettäessä tämä nopeuttaa niiden kuivumista ja hiusten kuivuttua ne ovat ihanan kiiltävät. Tuoksu tässä on tämän porukan voimakkain mutta ei silti missään nimessä varsinaisen voimakas.


Oma lempparini kolmikosta oli ehdottomasti seerumi, tykkään siitä minkälaisen tunnun se jättää hiuksiin niiden kuivuttua. Olen myös tykästynyt näiden tuotteiden mietoon tuoksuun, sitä ei haista jatkuvasti vaan se tuoksuu aika ajoin hennosti hiuksista. Kaikki me hajuvesihöperöthän tiedämme ettei muut vartalo/hiustuotteet saa sotkea hajuvesien tuoksuja ;)


Onko teillä kokemusta Alternasta? Paljon olette valmiit maksamaan hiustuotteista?*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti