perjantai 28. heinäkuuta 2017

Rauhoittava misellivesi - SO'BiO Aloe Vera & Ruusu

Heii!


Aaaaargh miten nopeasti kirjoitteleminen jää kun perusrutiinit häiriintyy. Nyt kuitenkin halusin kirjoitella varsinaisesta löydöstä - niin hinnan, koon kuin hellävaraisuutensakin puolesta!

Olenkin ehtinyt kirjoitella SO'Bio Éticistä jokusen postauksen verran (löytyy täältä) ja tämäkin tuote on kyseiseltä merkiltä. Aloe Vera ja Ruusu Misellivesi* tulee puolen litran pullossa josta riittää iloa pitkäksi aikaa.


"Luonnonmukainen erittäin hellävarainen 3-in-1 puhdistusaine kasvoille, silmille ja huulille, suositellaan erittäin herkälle ja reaktiiviselle iholle. Misellivesi sisältää kamomilla- ja ruusuvettä, kosteuttavaa Aloe Veraa ja luonnollista tulehduksia estävää Bisabololia. Hellävaraisten ainesosien ansiosta se poistaa meikit ja epäpuhtaudet, puhdistaa täydellisesti ja rauhoittaa herkkää ihoa. Puhdistamisen jälkeen iho tuntuu miellyttävältä, raikkaalta ja puhtaalta."

Misellivedessä on mieto ja miellyttävä tuoksu jota ei osaa yhdistää niin aloe veraan kuin ruusuunkaan. Koostumus on tutun vesimäinen mutta pullon ulkopuolelta kytätessä voisi kuvitella sen olevan vesimäistä geeliä kuplimisesta päätellen.


Kokeilin misellivettä niin puhdistuksen viimeistelyssä kuin aamupuhdistuksessakin ja tämä tuntui todella hellävaraiselta, en siis osaa sanoa lähtisikö tällä kaikki meikki. Kasvojen pyyhkäisyn jälkeen iho tuntuu hetken hieman tahmealta mutta kuivuttuaan tuntuma muuttuu korkeintaan lievän nahkeaksi. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin joiden jälkeen ei todellakaan tarvitse juosta voidepurkille!

Aloe Vera ja Ruusu Misellivesi onkin kehitetty herkälle ja reaktiiviselle iholle, uskoisin monen ihon rakastavan tätä varsinkin kylmän talven tullen. Veden jälkeen INCIstä löytyy heti kamomillavesi ja glyseriini eikä paljoa kauempaa ruusuvesi sekä aloe vera uute. Tykkään siitä kuinka tässä on käytetty luonnollisia mutta tehokkaasti rauhoittavia raaka-aineita!


Ja nyt sitten päästään siihen hintaan. Tämä puolen litran pullo maksaa maahantuojan sivuilla 9,15€! Joten jos kuulut niihin jotka hankkivat mielummin kosmetiikkatuotteita harvemmin ja edullisesti, on tämä sinulle. Saatavuuskin on nyt parantunut, tämä tuote kuuluu nyt Cittarien valikoimaan.Mutta mitäs siellä on kaavailtu viikonlopuksi? Kierrättekö festareita, matkusteletteko tai lomailetteko?


Ihanaa viikonloppua Muruset<3

*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tää tuote alkoi kiinnostamaan mua tosi paljon misellivesien suurkuluttajana! Näin näitä Cittarissa, mutta en vielä ostanut, ehkä ensi kerralla uskaltaudun :)

    VastaaPoista