keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Hohoi muut huuliöljyjen ystävät - Isadora on ajatellut teitä!

Heii!


Kesäkaudella tulee aina kaikkea ihanaa jännää, monet merkit julkaisevat useita erilaisia tuotteita tai tuoteperheitä.

Halusinkin huikata nyt taas yhdestä kausituotteesta, nimittäin Isadoran Nourishing Lip Oil*-tuotteesta. Mutta hei, miksi kausituote? Itse tykkäisin näistä kyllä kesäkauden jälkeenkin :(


Isadora julkaisi viisi huuliöljyä jotka eivät varsinaisesti tuo huulille väriä vaan korkeintaan hennosti sävyttävät. Huuliöljyjen loistava puolihan on niiden kosteuttavuus ja nämäkin ovat ihanan kosteuttavia. Nimestäkin voi jo päätellä että huuliöljy on pakattu täyteen erilaisia öljyjä ja päällimmäisenä mainitaankin avokadoöljy.

Tuoksusta ei ole haluttu tehdä liian keinotekoista ja siitä huolehtiikin vaniljan, limen ja rosmariinin yhdistelmä. Tuoksu on todella mieto ja oma nenäni haistaa siinä lähinnä limea ja todella mietoa rosmariinia, se ei siis missään nimessä "häiritse nenää" tai ole kokoajan nenään leijuva.


Sävyinä julkaistiin oranssi 72 Mandarin, pinkki 71 Pink Berry, hailakan vaaleanpunainen 70 Rose ja punainen 73 Coral. Näiden lisäksi joukkoon heitettiin myös väritön versio 00 Clear.

Koostumus on tuubista ulostullessa aika paksua mutta helposti huulille levittyvää. Se on juuri tarpeaksi paksua pysyäkseen huulilla useita tunteja jos ei sorru syömään, ruoankestäviä nämä eivät kuitenkaan ole ;) Plussapiirteenä kuitenkin sanoisin että vaikka tämä ovat perushuulikiiltoja hieman paksumpia, nämä eivät ole ollenkaan tahmeita - itse en välitä tahmahuulista.


Huuliöljyissä on muuten hauska pikku"nokka", tällä on helppo levittää tuotetta ohuemmillekin huulille - ei sillä ettäkö huuliöljyjen herkät sävyt tahraisivat ihoa huulien ympärillä helposti muutenkaan.

Huuliöljyjen markkinoille ilmestymisen jälkeen olen haksahtanut huuliöljyihin herkästi ja jatkuvasti, käytän harvoin huulimeikkiä ja näitä onkin helppo sipaista huulille juuri ennen ovesta ulos pujahtamista!Minkä merkkien huuliöljyjä olette itse kokeilleet?*pr-näyte

4 kommenttia: