keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

SO'BiO Étic ja aasinmaito

Heii!

Miltäs sielläpäin on tuntunut tämä taas hieman aurinkoisempi päivä? Tällä suunnalla tuuli ehti yltyä aika äkäiseksi joten ihanaa kun ei ollut liian lämmin!

Tänään voisin kirjoitella parista SO'BiO Éticin tuotteesta (aiemmin olen kirjoitellut merkin tuotteista täällä ja täällä) ja trendikkäästä aasinmaidosta! Aasinmaitoahan ollaan alettu käyttää laajemmin ihonhoidossa, eikä mikään ihme - sen on huomattu sisältävän muun muassa A-, B1-, B2-, B6-, D- ja E-vitamiineja. Kumpikaan näistä kokeilemistani SO'BiO Éticin tuotteista ei sisällä parabeneja, silikoonia tai synteettisiä hajusteita.


Aasinmaitosarjan Hydration Serum* on pakattu kätevään nokalliseen 30ml tuubiin. Tuote itsessään on kuin ohutta valkoista emulsiota. Seerumi on kehitelty erityisesti kuivalle ja erityisen kuivalle iholle joten siihen on pakattu mukaan muun muassa rauhoittavaa ja elvyttävää aasinmaitoa, kosteuttavaa ja ravitsevaa sheavoita, luonnonmukaista hyaluronihappoa sekä hoitavaa aloe veraa. INCI-listasta kurkistaa myös kamomillakukan vesi toisena.

Ensimmäinen vaikutus jonka huomasin tämän seerumin kanssa on rauhoittavuus. Vaikka tämä on emulsiomaista ei se jää pyörimään ihon pinnalle tai tee siitä rasvaiseksi, seerumi häviää ihoon ja antaa välitöntä joustavuutta. Helpon koostumuksensa takia tämä on myös nappivalinta niille jotka tykkäävät kerrostaa ihonhoitotuotteitaan!


Sarjan vartalovoide* on pakattu aika tyypilliseen pakkaukseen. Koostumus on enemmän ohuen emulsiomaista kuin voidemaista, sillä arvelinkin aluksi että tämä olisi itselleni vähän turhan kevyttä. Vartalovoide on kuitenkin koostumuksestaan huolimatta yllättävän kosteuttavaa vaikka kuivemmille vartalon osille jouduin tätä kerrostamaan. Usein kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet ovat voimakkaan tuhteja eivätkä helposti imeytyviä, tämä on ohut ja nopeasti ihoon humahtava.

Vartalovoiteessa on turvattu aika paljon samoihin raaka-aineisiin kuin seerumissakin, tästäkin löytyy niin aasinmaito, sheavoi kuin aloe verakin. INCI:stä bongarin vielä auringonkukkaöljynkin. Ja mitä näiden tuotteiden tuoksuun tulee, on se kevyen neutraali - ei siis muistuta niin aasia kuin maitoakaan ;)


Tämän merkin hinnatkin pysyvät kohtuullisina, seerumi on 13,45e/30ml ja vartalovoide 8,65e/200ml - ei siis ollenkaan hassummin Ecocert-sertifikaatin omaavalta yritykseltä. Sivuhuomautuksena, minusta oli ihana huomata tuotteiden kuvauksissa kyseinen lause: "Aasinmaito kerätään käsin, kunnioittaen eläimien oikeuksia ja hyvinvointia." Awwwww!Mikä teille on oleellisinta esimerkiksi juurikin vartalovoiteessa? Hinta, koostumus, raaka-aineen?
Ihanaa torstaita <3
*pr-näyte 

4 kommenttia:

 1. Seerumi kuulosti mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostavatpa ihanilta! Mulle on vartalotuotteissa oleellisinta hinta ja tuoksu, kun mulla ei mikään kovin kuiva tms. keho ole, vartalon kanssa pääsenkin helpolla ( mutta kasvojen suhteen onkin toinen juttu! :D )-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on mulleki tosi oleellinen! On koto lapsuus uitettu apteekin rasvoissa ni nykyään on pakko tuoksua joltain :D

   Poista