keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Santen uunituoretta ihonhoitoa!

Heii!


Mites siellä meni juhannukset? Aivan niinkuin suunnitelmissa oli, täällä vietettiin kaupunkijuhannusta ja sitä sitten paranneltiinkin useampi päivä. Oli siis kuohuvaa ja hyvää seuraa, mitä muuta sitä olisi vaillakaan ;)

Tänään voitaisiin kuitenkin kurkistella vähän Santen ihonhoitoon - aiemmin olenkin kirjoittanut merkin vartalonhoitotuotteesta esimerkiksi täällä mutta nyt keskitytään kasvojen ihoon. Sante on nimittäin tuonut markkinoille uutta "värikoodattua" ihonhoitoa, tietylle ihotyypille tai tarpeisiin sopivat tuotteet löytyvät saman värisävyn alta. Itse päädyin kokeilemaan niin kuivalle iholle tarkoitettua pinkillä koodattua sy-voidetta kuin vihreällä koodattua herkälle iholle tarkoitettua yövoidetta. Muuten, Kivipuuteri-blogin Maija on kirjoittanut myös näistä Santen uutuuksista täällä.


Santen vihreä-linja on siis tarkoitettu kosteuttamaan ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Tuote on täysin hajusteeton joten jopa rohtunein iho ei pääse niistä ärsyyntymään. Koostumus on hieman voidetta ohuempaa ja mietinkin ensimmäisen kerran olisiko tämä kuitenkin liian ohutta. Tässä onkin se asia joka pääsee välillä yllättämään luonnollisemmassa kosmetiikassa - koostumus on ohuempaa mutta TODELLA riittoisaa ja ihon jo ensimmäisen kerroksen jälkeen kosteutetun nahkeaksi jättävää, eli vaikka koostumus on ohut ei se tarkoita huonompia kosteutustehoja niin kuin voisi kuvitella.

Soothing Night Cream* näyttää kivalle jo INCI:nsäkin puolesta - koostumuksesta löytyy muun muassa kookosöljyä, glyseriiniä, rypälesiemenöljyä, aloe vera-mehua, manteliöljyä sekä useita uutteita. Santen tuotteethan ovat myös vegaaneja ja pupumerkillä varustettuja, kiva huomata että vegaanitkin tuotteet ovat nykyään helpommin saatavilla!


Pinkki-sarja sen sijaan onkin luotu nimenomaan kuivalle iholle ja halusin ehdottomasti kokeilla tästä linjasta merkin sy-voidetta - itselläni atopia oikuttelee pahiten juurikin sy-iholla eikä meikkailu ainakaan helpota asiaa. Moisturising Eye Cream* on huomattavasti voidemaisempaa ja paksumpaa mutta silti helposti levittyvää ja levitettäessä ohuelta tuntuvaa.

INCI-listaa kurkatessani tämä vaikuttaakin oikein atooppis-ystävälliselta - koostumukseen on sekoitettu mukaan muun muassa rypälesiemenöljyä, sheavoita, glyseriiniä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä sekä edellisellekin tuotteelle ominaiseen tapaan läjä uutteita. Näitä INCI-listoja selatessa käy miettimään miten vaativaa koostumuksien hiomisen on oltava, nämäkin ainesosat antavat mielikuvan todellisesta "jankista" joka jää öljyiseksi, totuus kun on se että voide imeytyy hyvin eikä edes jätä kosteuttavuudestaan huolimatta minkäänlaista öljyistä pintaa!


Santen tuotteet jatkavat samaa tuttua ja turvallista linjaa - ylimääräisistä tuoksuista on luovuttu ja tuotteisiin lisätty huimasti hoitavia ainesosia. Laatu on hyvä luonnonkosmetiikkamerkiksi jonka hinnat "pahimmillaan" pyörivät ripauksen yli parissa kympissä! Nopealla kurkkailulla löysin näitä uutuuksia ainakin Hyvinvoinnintavaratalosta, enpäs muuten tiennytkään että Santella on myös suuvettä?Millaisiin ihonhoitotuotteisiin siellä on vaihdettu näin kesän vihdoin saavuttua?

Ihanaa keskiviikkoa<3*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Yövoide oli kyllä kiva. Yllättävän ohut mutta kuitenkin tosi hoitava, aika hyvä just kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo koostumus oli jännä kun lopputulos oli kuitenki yllättävän kosteuttava!

   Poista
 2. Mä en ole oikeastaan tehnyt muuta hienosäätöä kuin sen, että jätin kasvoöljyn pois :D Ihanaa, kun iho on muuttunut normaalimmaksi ja pärjää pienemmällä repertuaarilla tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas talvella käytän öljyjä voiteiden alla tai seassa,nyt oon käyttäny kevyemmän voiteen päällä,se tuntuu jotenki lukitsevan muut tuotteet tehokkaammin alleen :)

   Poista