keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

L.A Girl - Pro Coverage-meikkivoiteet ja kulmapaletti

Heii!


L.A Girl tuli rytäkällä tunnetuksi peiteaineistaan jo jokin aika sitten, itse en niille osannut niin lämmetä. Merkillä on jonkin verran värikosmetiikkaa ja pääsinkin hypistelemään muutamaa tuotetta. Pääsittekö te muuten ikinä niihin peiteaineisiin kiinni?


Pro Coverage Illuminating Foundation* on jotain minkä uskoisin vetoavan moniin kuivaihoisiin mutta peittävään lopputulokseen mieltyneisiin. Hyvin usein peittävämmät meikkivoiteet ovat yhtä kuin mattameikkivoiteet, tämän kanssa kerrankin ei ole niin vaan tämä meikkivoide on jopa kosteuttava. Ja mikä loistavaa, samassa sarjassa on myös valkoinen meikkivoide juuri oikean sävyn miksaamiseen!

Pigmentti tässä on hyvä ja peittävä, meikkivoidetta tarvitaan vain pieniä määriä kasvojen pohjameikin tekemiseen. Kerrostaminen on mahdollista halutessa, myöskään luonnollisemman pohjan tekeminen tällä ei ole mahdotonta - kysehän on yleensä vain annostelusta. Itselläni ei ole järin rasvoittuva iho noin niinkuin muuten mutta hikoilu saa meikin valumaan ja näyttämään liejuiselta. Kesäaikaan tämä on minulle liian vähän ihoon tarraava ja turhan kosteuttava, suosinkin mattameikkivoiteita normaalisti lähes vuoden ympäri. Talviaikaan tämän tyyppinen meikkivoide on kuivemmalle iholle armollisempi ja omallenikin kauniimmin asettuva. Meikkivoide ei nappaa kiinni kuiviin kohtiin ja asettuu kauniisti jopa sy-iholle, omalla kohdallani tämä on aina pakko kiinnittää puuterilla mutta pinnasta ei siltikään tule oikealla annostuksella raskaan näköistä.

Kuvassa muuten sävyt White ja Natural.


Käytin yhteen aikaan ainoastaan puuterimaisia kulmatuotteita mutta sitten haksahdin kulmakynän ja kulmageelin yhdistelmään. Tykkäsin jotenkin kulmapuuterin helppoudesta ja kestävyydestä, luultavasti se oli uteliaisuus tässäkin tapauksessa mikä sai siirtymään toisenlaisiin tuotteisiin.

Nyt kun tein comebackin, on Inspiring Brow Palette* ollut minulla jatkuvasti käytössä. Heti ensimmäisenä haluan varoittaa, sipaiskaa kulmavärejä varovasti kerralla niissä on nimittäin pigmenttiä! Ensimmäisen kerran sain itse vähän turhan jyrkkää jälkeä aikaiseksi :D

Palettiin kuuluu kaksi kulmaväriä, ns. korostusväri kulmaluulle sekä kulmavaha. Korostusväri on tottakai meille kaikista vaaleimmille liian tumma mutta itse olen tykännyt käyttää sitä luomilla kevyemmän meikin päivinä. Vaha on turhan jämäkkää omaan makuuni. Kulmapaletista minulla on sävynä Dark mutta silti edes paletin tummempi väri ei ole itselleni liian tumma. Paletin vaaleampi sävy saisi olla hieman viileämpi mutta ei loista kuitenkaan punertavana omien kulmieni joukosta. Nelikko välineineen on pakattu peltirasiaan, vaikka se tilaa viekin on se silti vain mielestäni söpö!


L.A Girlillä on omaan silmääni muutakin mielenkiintoista, miltä kuulostaisivat muun muassa ohutkärkiset kulmakynät ja metallinhohtoiset nestemäiset huulipunat? Itse erehdyin jo huulipunia kurkistelemaan! :D

Pastel Beautylla on muuten juuri nyt -25% kesäale kaikista tuotteista joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa jos on jotain kivaa hypisteltävää vailla!Joko siellä on valmistauduttu juhannukseen?


*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Itse oon tykännyt merkin HD-peiteaineesta, edullinen ja ihan toimiva tapaus :)

  Tuo valkoinen meikkivoiteen vaalentaja vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyykin katsella syksymmällä sen tilaamista.

  Jussia varten täällä just pakkailen, mennään kaverin luokse, joka asuu "semi-maaseudulla". Ruoka- ja juomaostokset tehtiin jo eilen eli alkaa olla vaan lähtöä vaille valmista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä,kuulostaa kivalle porukkasuunnitelmalle! Mulle tulee tänä vuonna kaupunkijuhannus,jotenki tosi outoo :D Noista vaalentajista,mattameikkivoiteiden kanssa on parhaiten itellä toiminu Models Own:in versio,tuo varmaan käy paremmin dewy/kostettaviin meikkivoiteisiin :) Ihanaa juhannusta!

   Poista
 2. Mä oon halunnut testata tuota meikkivoidetta jo vaikka kuinka kauan, en vaan koskaan muista ostaa sitä :D Ja toi valkoinen vaikuttaa myös tosi näppärältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha mullaki on ikuisuuslista jolla on roikkunu joitain tuotteita vaikka kuinka kauan! :D

   Poista