tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kesäkuun '17 koekierroksella

Heii!


Mitäs tykkäsitte eilisen paletti"haasteesta"? Olin itse häkeltynyt kaikista upeista lookeista mitä naiset olivat saaneet aikaan, ihanaa miten tälläinen projekti tuo hyvin esiin yhden paletin käyttöominaisuudet!

Tänään kuitenkin kurkkaillaan kolmeen tuotteeseen joita olen tässä lähiaikoina hypistellyt :)


L'Oreal Infallible Mattifying Base* on silikonipojainen mattaava pohjustustuote. Itsehän suosin silikonipohjaisia pohjustustuotteita varsinkin häivyttävien ominaisuuksiensa takia ja näin kesällä ei tarvitse murehtia  kuivattavuuttakaan. Geeli on läpinäkyvää, tuoksutonta ja tuntuu iholla liukkaalta. Annostelussa kannattaa olla maltillinen - runsaasti silikonia sisältävät pohjustustuotteet voivat alkaa rullaamaan meikkivoiteen alla jos pohjustajaa on liikaa. Tämän on hyvä antaa kuivahtaa ja kiinnittyä ihoon ennen meikkivoiteen levittämistä.

Matifying Base häivyttää itselläni selkeästi ihohuokosia ja auttaa meikkiä tarraamaan ihoon paremmin kiinni. Hikoilusta johtuvaa rasvoittumista (niinkuin itselläni) tämä ei tietenkään estä mutta auttaa pohjameikkiä olemaan liukumatta. Jos iho pääseekin rasvoittumaan ei pohjameikistä siltikään tule suttuinen tai epäsiisti.


Lavera Hydro Effect Serum* onkin jo vilahtanut joissain blogeissa. Kyseessä on siis kosteuttava seerumi jossa on luonnollisia antioksidantteja, luomulevää sekä hyaluronihappoa. Seerumin on myös tarkoitus suojata ilmansaasteilta. Koostumus on kevyt ja tuoksuu.. Hmm. Mieleeni tulee tästä jokin irtokarkki, joka tapauksessa tuoksu on miedon makea.

Helposti levittyvä koostumus antaa ensipyrähdyksen kosteutta ja poistaa kireyden iholta. Iho ei kuitenkaan jää yhtään tahmeaksi tai liukkaaksi, seerumi vain häviää ihoon. Olen käyttänyt tätä sy-ihollakin ilman ongelmia, meikin alla en ole onnistunut tämän kanssa - tuntuu että meikki alkaa rullaamaan helpommin.


Ah ja tottakai Batisten perheen uusi lisäys! Rose Gold* on iskenyt minuun aivan täysillä! Limited Edition-tuotteet ovat alkaneet levitä värikosmetiikankin ulkopuolelle ja Rose Gold on Batisten vuoden 2017 Limited Edition tuote, todellinen harmi kun olen niin tykästynyt tähän.

Tämäkinhän on aivan tuttua Batiste-laatua, tosin tuntuu että tämä tuuheuttaa perusversiota paremmin joten en yhtään ihmettele miksi merkki on menestynyt niin loistavasti markkinoilla. Tässä vaan suurena plussana itselleni on tuoksu. Kuivashamppoiden tuoksut ovat usein hyvin raikkaan puhtaita, onhan kyse kuitenkin niiden kohdalla hiusten raikastamisesta. Rose Goldin tuoksu on lähes parfyyminen ja vähän "aikuisempi". Lisää tälläisiä!


Nyt kun tätä kolmikkoa katsoo näkyy näissä selkeästi kesä <3

Tosin tässä vesisateessa alkaa haihatukset täysin lämpimistä kesäkuukausista haihtua ;)Ihanaa tiistaita <3*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti