keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Biolage R.A.W - luonnonmukaista mutta ammattimaista tehokkuutta

Heii!


Joko siellä on hypistelty Matrixin Biolage R.A.W-tuotteita? Omaan silmääni nämä hiustenhoitotuotteet näyttävät herkullisilta, shampoo- ja hoitoainepullot muistuttavat juomapulloja ja tuotteiden sävymaailma antaa kivan lisäsäväyksen. Itsellenihän tulee väistämättä smoothie mieleen varsinkin hoitoaineesta!

Biolage R.A.W-sarjan tuotteet ovat 70-100% luonnollista alkuperää riippuen tuotteesta, ne ovat myös lähes täysin biohajoavia sekä pakkaukset ovat 50-100% kierrätysmateriaalista. Itseeni tuo biohajoavuus iskee eniten - on hyvä tietää ettei kuormita vesistöä enää nykyistä enemmän pesutuotteilla.

Hei mutta eiköhän hyökätä neljän kokeilemani tuotteen kimppuun?


Recover shampoo* on suloisen vaaleanpunaista ja ohuehkon geelimäistä. Recover-sarja on tarkoitettu herkistyneille, kuluneille ja kevyesti käsitellyille hiuksille. Voisin laskea omat hiukseni jo kuluneiksi ja käsitellyiksi joten hyvin ainakin kuvauksen puolesta natsaa! Sarjan on tarkoitus on palauttaa hiusten kiiltoa, kimmoisuutta ja vahvuutta.

Shampoo sisältää yucca- ja gojimarja-uutetta mutta omaan nenääni tämä tuoksuu ihan hunajamelonille! :D Tuoksu on jokatapauksessa herkullisen hedelmäinen ja makea. Ikinä tätä ei sulfaanittomaksi uskoisi, shampoo vaahtoaa pehmeän ilmavasti ja pesee hiukset pienemmälläkin annostuksella. Pesuteho on hyvä, likaisempikin päänahka puhdistuu kerrasta mutta pituudet jäävät selkeästi kaipaamaan hoitoainetta.

Recover hoitoaine* sai minut lähes kirjaimellisesti lentämään perseelleni. TÄMÄ TUOKSU! Odotin jotain hempeää ja hedelmäistä shampoon kaveriksi mutta tämä on makean ja kevyen suitsukemainen. Mieleeni palasi välittömästi kaikki ne vuodet kun poltin ahkerasti suitsukkeita, en tiedä mitä tähän on laitettu mutta tämä iskee minuun aivan täysillä.

Hoitoaineessa on luotettu korianteriöljyyn sekä kaoliinisaveen - niiden on tarkoitus korjata, vahvistaa sekä antaa kiiltoa. Koostumus on ihanan paksuhkoa mutta helposti levittyvää. Odotukseni tämän suhteen olivat ristiriitaiset silikoonittomuuden takia mutta tämä selvittää hiukset kevyesti. Kuivuessaan ainoastaan huonompikuntoiset latvat jäävät kaipaamaan ekstraa. Hiukset tuntuvat jotenkin jämäkämmiltä ja näyttävät selkeästi kiiltävämmiltä.Replenish-Mist Oil* onkin hauska tapaus. Kyseessä on hoitava öljy joka käy niin hiuksille kuin ihollekin. Tuote on 100% luonnollista alkuperää joten tätä voikin huoletta hölvätä pitkin vartaloa. Tässä vaiheessa huomautan että suihkeessa on OIKEASTI rutkasti erilaisia öljyjä joten annostelun kanssa kannattaa olla varovainen ja varsinkin hiuksiin jätettäessä tuote on aina paras levittää käsien kautta.

Suihketta suositellaan käytettäväksi monella eri tavalla mutta itse tykkään tästä eniten esihoitona ennen suihkuun menoa tai ekstrana hoitoaineen seassa - näin hiustenpesuun saa lisää hoitavuutta. En ole kokeillut tätä vielä päänahan hoidossa mutta uskoisin sen toimivan loistavasti siinäkin! Tuoksu tässä on todella pehmeä, miedon hedelmäinen.

Re-Hab naamio* osoittautui minulle mystisimmäksi tapaukseksi. Valtavaan 400ml purkkiin pakattu naamio on vartalovoin tyylisesti paksua ja jämäkkää. Levittyvyys on kuitenkin hyvä eikä huuhtelussakaan ole ongelmia. Stressaantuneille ja kuluneille hiuksille tarkoitetussa naamiossa on muun muassa hunajakennoa ja vahvistavaa kaoliinisavea.

Testaillessaan Virve mainitsi tuoksussa yrttisyyden mutta minulle tämä tuoksuu nimenomaan savelle - tuoksu on mieto niin pesuvaiheessa kuin hiusten kuivuttuakin joten mistään häiritsevästä piirteestä ei ole kyse. Huomasin naamion tuovan omiin hiuksiini lähinnä ainoastaan jämäkkyyttä, naamioilta itse kaipaan enemmän pehmennystä ja sileyttä. Jämäkkyyskään tosin ei ole pahitteeksi, jämäköittävät tuotteet vähentävät hyvin pörröisyyttä.


Matrixhan on kampaamomerkki mutta sitä myyvät kampaamoiden lisäksi muun muassa esimerkiksi Sokos. Biolage R.A.W-sarjassa on myös useita muita tuotteita joten erilaisille hiustyypeille löytyy varmasti omansa jos söpöys ja herkullisuus houkuttaa ^_^


Meinasi tämä kirjoitteleminen taas joutua hieman tauolle - palasin vasta eilen kotiin torstaina alkaneelta reissulta ja koko reissu meni niin kiireessä etten ehtinyt edes ajatella teille höpöttämistä! Olettekin varmaan jo lukeneet muista blogeista bloggaajien reissusta Tallinnaan Signe Seebidin tehtaalle? Täältäkin ampaistiin sinne mukaan ja ai että minulla on teille kaikkea kivaa näytettävää!


Ihanaa sadepäivää kaikille <3


*pr-näyte

2 kommenttia: