maanantai 1. toukokuuta 2017

Remington PROtect Straightener

Heii!

Ja ihanaa tiistaita. Miten siellä meni vappuhulinat? Täällä oltiin ensimmäistä kertaa vuosiin ihan nätisti kotona mutta lehtiä selaillessa oli selvää että kyllähän tuolla muuten hulinoitiin ;)

Mutta tänään voitaisiin höpistä Remingtonin suoristusraudasta! Jokin aika sitten postiin saapui Remingtonin PROtect Straightener* jota olenkin nyt sitten kokeillut niin itsellä kuin eräällä kaverillanikin.


Tässä suoristusradassa on useampi "juju". Ensimmäisenä voisin mainita että keraamiset levyt on kyllästetty keratiinilla, arganöljyllä sekä macadamiaöljyllä - hiuksista tulee siis suoristuksen tuoksinnassa ihanan kiiltävät ja sileät. Ja sitten se mihin itse kiinnitin ensimmäisenä huomiota, tässä on nimittäin höyrytoiminto suoristuksen tehostamiseen!

Suoristusraudan alapuolella on pieni säiliö joka täytetään vedellä ja kun levyt puristetaan suoristaessa yhteen, alkaa se automaattisesti vapauttamaan vesihöyryä. Höyry tulee levyjen toisella sivulla olevasta uomasta joten suoristaessa onkin tärkeää pitää mielessä että tämä uoma on alapuolella - tarkoituksenahan on kostuttaa hiuksia höyryllä ennen suoristamista, ei sen jälkeen.


Kiinnotin myös huomiota siihen miten näppärän nopeasti tämä kuumenee valmiiksi, käytännössä katsoen laitan raudan päälle ja ehdin juuri hakea muotoilutuotteet kaapista niin rauta onkin jo valmis. Suoristin kuumenee automaattisesti matalimmalle lämpötilalle ja pitää lämpötilan paikallaan jossei lämpötilaa halua nostaa - suoristin lämpenee aina 230 asteeseen asti jos sitä haluaa. Lämpötilaa on helppo tarkkailla varressa olevan näytön avulla.

Ja sitten taas se piirre mitä olen alkanut todellakin arvostaa. Yritykset säästävät kustannuksissa joten nykyään useiden laitteiden virtajohdoista on tehty säälittävän lyhyitä, tässä virtapiuha on melkein kaksi metrinen joten tämän kanssa ei tarvitse taistella!

Myös turvallisuuteen liittyviin asioihin on kiinnitetty huomiota - tässä on automaattinen virrankatkaisu meille hajamielisille ja suoristimen voi lukita kiinni niin ettei esimerkiksi pienet sormet hamua viilenemässä olevien levyjen väliin.


Omien kokeilujen perusteella tämä on ehdottomasti parhaimmillaan puhtaasti suoristellessa - olen itse tykännyt käyttää suoristusrautaa myös hiuksia taivuttaessa tai kihartaessa mutta tämän sisäosa on sen verran leveä että koin sen kömpelöksi tai lähes mahdottomaksi. Olen kokeillut tätä myös niin höyryllä kuin ilmankin, höyryllä levyjen lämpötila voi olla matalampi saadakseen paremman tuloksen. Eniten huomiota kiinnitin siihen miten kiiltäviksi tämä hiukset jätti! En tiedä kuinka kauan levyt luovuttavat öljyjä mutta todellakin tykkäsin niiden aikaansaamasta lopputuloksesta suoristimen kanssa. Uteliaisuudesta haluaisin tietää miten höyrytoiminto käyttäytyy erilaisten hiuslaatujen kanssa, omanihan on hyvin perinteisen suomalainen.

Remingtonin tuotteitahan löytää laajalti niin aina Gigantista Sokoksiin mutta kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. PROtect Straightener on esimerkiksi Sokoksissa 99e.


Ihanaa alkuviikkoa<3
*pr-näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti