maanantai 10. huhtikuuta 2017

Paula's Choice Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Heii!

Tämänpäiväinen tuote onkin oikea nimihirviö, eikö? :D Älä anna ryppy-maininnan kuitenkaan säikäyttää, tämä on näppärän uudistava tuote lähes joka ikäiselle.

Aiemmista Paula's Choice postuksista voit lukea täältä, täältä ja täältä.


Tunnetun "kosmetiikkapoliisin" tuotteet ovat tunnettuja aktiivisista ainesosistaan ja iholle armollisista koostumuksistaan. Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum* ei poikkea Paulan linjasta ollenkaan - se on tehokas, simppeli ja helppo. Paulalla on muuten ollut vuodesta 2013 Leaping Bunny-merkkikin!

Retinol on tunnettu uudistavista ja tasoittavista vaikutuksistaan. Sitä käytetään niin aknen hoitoon kuin juonteiden pehmentämiseenkin - kyseessä on siis oikea ihonhoidon ainesosien kuningatar. Tämän seerumin luvataan auttavan ikääntymisen merkkeihin, stimuloivan kollageenin tuotantoa, uudistavan ihoa, helpottavan ihon punoittavuutta tai herkkyyttä (seerumiin lisättyjen ainesosien ansiosta) sekä haalistavan arpia. Paulamaisen tapaan tämäkin tuote on täysin hajusteeton ja väriaineeton, arvostan sitä tuotteissa jotka ovat muutenkin "tujumpia" iholle.

Pulloonhan siis ei ole ainoastaan pakattu retinolia vaan myös muita uudistumista tukevia ainesosia. Seerumista löytyy stabiilia retinolia, voimakkaita antioksidantteja sekä ihoa korjaavia ainesosia. INCI-listaa kurkatessani huomasin listalta esimerkiksi kosteuttavan skvaleenin ja antioksidantti C-vitamiinin.


Seerumi on pakattu pumpulliseen pulloon josta pumppu nousee kannen sisältä kantta kiertämällä. Täytyy myöntää että tämä on muutenkin aivan loistava pakkaustapa - seerumi pysyy hygienisenä, ilmalta suojattuna ja valolta piilossa.

Seerumi itsessään on kellertävän sävyistä ja koostumukseltaan hieman nestettä paksumpaa. Iholle levitettäessä se tuntuu lähes öljymäiseltä ja huomaankin tämän imeytyvän parhaiten kostealle iholle - itse suihkuttelen kasvot kasvosuihkeella ennen seerumin levittämistä. Ja mikä parasta, tätä suositellaan levittämään ihan sy-ihoa myöten! Minkäänlaista tunnistettavaa tuoksua en tässä haista, tässä siis ei ole edes sitä hajusteettomille tuotteille ominaista apteekkimaista hajua.

Vaikutuksien näkymistä ei tarvitse odottaa kauaa. Jo muutaman illan käytön jälkeen ihohuokoset näyttävät olevan enemmän supussa (vaikkei niistä suurentuneista pirulaisista eroon pääsekään..) ja ihon pinta tuntuu sileämmältä käsien alla. Sy-ihon tekstuuri alkoi näyttää omaan silmään tasaisemmalta ensimmäisen parin viikon sisällä. Missään vaiheessa en tuntenut minkäänlaista ärsytystä tai herkistymistä, mehän tosin ollaan yksilöitä eli joidenkin saattaa olla parempi aloittaa hieman rauhallisemmin.


Suosittelen ehdottomasti käyttämään hyväksi Paulan tietoutta erilaisista ainesosista ja siitä mikä toimii mihinkin. Verkkosivuille on koottu tieteeseen perustuvia faktoja ja käyttötarkoituksia. Paula's Choicehan on amerikkalainen merkki mutta sillä on yksi toimipiste myös Alankomaissa joten esimerkiksi tulleista ei tarvitse tilatessa huolehtia.


Mikä retinoliseerumi/muu tuote on saanut sinut vakuuttuneeksi tehoistaan?*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tollainen pakkaus on näppärä, Absolutionin meikkivoiteessa on samalla tavalla toimiva pumppu. :) Mulla rajoittaa paljon se, että tuote ei saa olla liian tehokas tai iho kuoriutuu. Siksi ehdoton lempparini on Verso Skincare, joka tuntuu sopivan mun iholle, on silti tehokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen pumppu sais olla laajemmassaki käytössä! Tuo on jännä,mulla muuten voi iho oikutella herkästiki mut näistä ei oo koskaan oireillu.

   Poista
 2. Mä just tilasin The Ordinaryn retinolin (vai retinoidin? en muista :D ), mutta tämäkin vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläki on katottu noita The Ordinaryn tuotteita vähän sillä silmällä,ne on hinnoiltaanki niin edullisia!

   Poista
 3. Pidänkin tämän mielessä, uudelle retinoli-tuotteelle kun tulee jossain vaiheessa tarvetta :) Mä olen tykännyt Philosophyn retinoli-voiteesta, se on ollut aloittelijalle hyvä valinta. Filorgan retinoli-seerumi ei sen sijaan tehnyt syvempää vaikutusta :P

  VastaaPoista