sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Rakastuinpa taas Clarinsiin

Heii!

Tänään voitaisiinkin sitten piipahtaa ehdottomaan lemppariini semiselen maailmassa nimittäin Clarinsiin. Bangerheadiltä löytyy kattava valikoima Clarinsia joten sieltä oli helppo kurkistella jotain itselle uutta.

Olen käyttänyt Clarinsia säännöllisen epäsäännöllisesti kymmenisen vuotta,voi apua! Pitkään ehdoton lempparini oli Multi-Active Nuit yövoide jota olen käyttänyt purkkitolkulla. Nyt tosin en ole sitä uudistumisen jälkeen kokeillut,se täytyykin vielä tehdä.

Clarins on omiin silmiini ottanut aika harppauksia - se on tuttu ja turvallinen mutta merkki on myös pyrkinyt kovasti pysymään trendien mukana. Nytkin himoitsen aivan valtavasti merkin tuoretta Sculpting Palettea!


Ette usko miten onnellinen olin tämän kanssa! Minullahan on ollut jo jonkin aikaa"juttu" huuliöljyihin ja tämä taitaa olla lähes se huuliöljyjen äiti ;) Sisälleen se kätkee kasviöljyjä muun muassa jojobasta, hasselpähkinästä ja mirabelle-kukasta eli pelkästä ehostustuotteesta ei todellakaan ole kyse vaan tämä myös oikeasti hellii huulia.

Clarins Instant Lip Comfort sävyssä Honey* on siis ollut kaiken sen odottamisen arvoinen. Myönnän, totuttelemista tämän kanssa oli alussa. Koostumus tässä huuliöljyssä on täyteläinen ja paksumpi kun taas itse olen käyttänyt huuliöljyissä aina niitä ohuempia versioita. Tuoksu tässä on ihanan makea muttei häiritsevä.

Täyteläisestä koostumuksesta tosin on hyötyäkin - tätä voi kerrostaa huulille paremmin ja tämä kestää huulilla pidempään. Mitä koostumukseen muuten tulee, on tämä juuri ja juuri tahmean rajamailla. Huulet eivät liimaudu yhteen mutta öljyn kuluessa alkaa huulten pinta tuntumaan tahmeahkolta. Huuliöljyn levitystassu on omaan makuuni aika massiivinen mutta siihen tottuu.One-Step Facial Cleanser* on ihanan pirtsakan väristä kaksifaasista nestettä. Ravistamattomana yläosa on läpinäkyvä ja alaosa oranssi. Makea sitrustuoksu miellyttää jopa omaa nenääni vaikken yleensä sitrustuoksuista välitäkään. Purkissa on tiiviisti sulkeutuva kierrekorkki eli tämän kanssa ei ole ikinä tarvinnut vuotamista pelätä!

"A cleanser and toner in one time-saving step! Clarins’ dual-action, anti-pollution formula—with gentle Orange and Moringa Seed extracts - removes every last trace of make-up, impurities and skin-dulling dry cells, while reviving skin’s natural radiance. So pure and refreshing, there’s no need to rinse."

Ihotuntuma on maltillisen öljyinen vaikka selkeästi tässä meikkiä sulatetaan käyttäen öljyjä hyväksi. Nesteestä löytyy niin appelsiiniuutetta kuin moringauutettakin sulassa sovussa mikroöljyjen kanssa. Jos iho on päässyt kuivahtamaan ei kasvot jää tuntumaan öljyisiltä puhdistuksen jälkeen, muussa tapauksessa ne voivat tuntua öljyisiltä jonkin aikaa jossei puhdistusta viimeistele esimerkiksi kasvovedellä.

Olen käyttänyt tätä aamupuhdistuksena hyvin tuloksin mutta myös "pikaputsarina" voimakkaan meikin kanssa. Tämä se ei voimakastakaan meikkiä hätkähdä vaan esimerkiksi runsaasti kerrostetut ripsivärit sulivat silmistä vaivattomasti ja kirvelemättä.


Nyt kun vuosi alkaa kääntyä kesään on Clarinsiltakin taas tulossa kesäkokoelma johon kuuluu muun muassa uusia sävyjä huuliöljyihin, en millään malta odottaa!Mikä siellä iskee semiselen puolella?

Ihanaa alkuviikkoa<3


*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Tuota huuliöljyä olen käyttänyt aina yöllä, sain sillä jopa suupielien halkeamat parantumaan yön aikana. Ihme ainetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonki kuullu et tää on joillain yökäytössä. Hahha,mitähän tässä oikeen on :D

      Poista