tiistai 7. maaliskuuta 2017

Perusteelliseempaa kasvojenhoitoa Matiksen parissa

Nyt sitä ollaan takaisin normaalielämän parissa ja synttärit on rytinällä juhlittu. Haluan jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita, on ollut aivan ihana lukea teidän vastauksia<3

Tämä postaus on odotellut jo jonkin aikaa kirjoittamista, tuntuu että olisi niin paljon sanomista. En nyt kuitenkaan keskity merkin historiaan sen suuremmin mutta jos haluatte tutustua siihen enemmän, löytyy informaatiota täältä.

Matis kuuluu niihin merkkeihin joihin en ennen tätä ollutkaan perehtynyt joten on ollut mielenkiintoista aloittaa tutustuminen hieman "erikoisemmista" tuotteita, nimittäin hoitonesteestä ja silmän/suunympärysnaamiosta.


Matis Response Yeux Eys&Lips Treatment Mask Extra Comfort* kuvaakin itseään täydellisesti jo nimessä. Kyseessä oleva naamio nimenomaan hemmottelee,rauhoittaa ja kosteuttaa niin silmänympäryksiä kuin suun ympäristöäkin. 20ml tuubi on suurikokoinen tähän tarkoitukseen joten tämän kanssa ei tarvitse myöskään pihistellä - talviaikaan enemmän kuin suotavaa antaakin ohuille ihoalueille enemmän rakkautta!

"Ihoa ravitseva ja kosteuttava naamio silmän- ja huultenympärysiholle. Naamio palauttaa ihon pehmeyden ja miellyttävyyden ja häivyttää kosteusköyhyydestä johtuvia juonteita.
Valkoinen mehiläisvaha, ravitsee ja suojaa. Merellinen elastiini, lisää ihon kimmoisuutta.
Käyttö: Levitä naamiota silmien- ja huultenympäryksille. Aseta silmille Gentle Eye Lotion -nesteellä kostutetut vanulaput ja anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele. Naamion voi myös levittää ohuelti yösilmänympärysvoiteeksi."

Naamio on paksun valkoista voidetta joka levittyy iholle kuitenkin vaivatta. Sulaessaan ihon lämmössä voide muuttuu läpinäkyväksi. Itse olen käyttänyt tätä myös liikkuvalla luomella tyynnyttämään kuivaa ihoa eikä tämä sulaessaan ala valua silmiin. Vaikutusajan kanssa ei tarvitse olla niin orjallinen, täällä on tätä pidetty sy-iholla tuntikin ja iho kiittää! Olen samaa mieltä kuvauksen kanssa - tämä on oiva apu pehmentämään sy-ihon kuivuudesta johtuvia juonteita ja muutenkin pitämään ihoa joustavampana.


Matis Response Corrective Lotion Hyaluronic Performance* on nyt juuri yksi niistä trendikkäistä hoitovesistä. Hoitovedet ovat nousseet ihmisten suosioon kohinalla eikä tässä sivussakaan seisoessa ole siltä voinut sen suuremmin välttyä ;) Hoitovesiä käyttäessä ihoon on helpompi imeyttää ja kerrostaa tehoaineita tekemättä lopputuloksesta raskaan.

"Tehokosteuttava ja ihoa rentouttava hoitoneste.
Miellyttävä hieman geelimäinen hoitoneste kosteuttaa ja valmistaa ihoa muille hoitotuotteille.
Hyaluronihappo, kosteuttaa ihoa tehokkaasti. M2 R+, rentouttaa ihoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä.
Käyttö: Pyyhi iho aamuin illoin hoitonesteeseen kostutetulla vanulla ennen seerumin ja/tai hoitovoiteen levitystä. Voit myös ottaa hoitonestettä hieman kämmeniisi ja taputella tuotteen suoraan iholle."

Tässä hieman vettä paksummassa geelimäisessä hoitonesteessä on naisellinen tuoksu. Ohjeen perusteella tämän voisi levittää myös käyttäen vanulappua apuna mutta itse olen huomannut että tämä on juuri sen verran vettä paksumpaa että tämä jää kellumaan vanulapun pintaan joka taas saa aikaan sen ettei hoitovettä pysty annostelemaan oikeaa annosta kerralla vanulappuun. Olenkin kokenut parhaimmaksi joko hieroa tätä käsien välissä ja taputella iholle tai kaataa hieman kämmenkuppiin ja levittää nesteen siitä toisella kädellä iholle.

Hoitonesteestä jää yhtään reilummalla annostuksella hieman tahmea pinta mutta varsinkin kostealle iholle levitettäessä tätä harvemmin tapahtuu. En tosin ikinä itse kokenut tätä mitenkään haittaavaksi puoleksi - onhan tämä alimmaiseksi käytettävä tuote joten se ei jää tuntumaan muiden hoitotuotteiden alla. Vaikka tuote on hajustettu, olen käyttänyt tätä sy-ihoa myöten ilman mitään ongelmia. Itselläni sy-iho on vaan onnellisempi kun sillekin pystyy kerrostamaan tuotteita!


Käytin kauan Clarinsin silmänympärysnaamiota ja harmitti kun se vuosia sitten lopetettiin, olen todella onnellinen että on kuitenkin merkkejä jotka tekevät naamioita herkille ihoalueillekin! Ja jospa nyt saisin tutustuttua hoitovesiinkin enemmän ;)


Mitä erikoistuotteita siellä on vakituisessa käytössä?

Ihanaa alkuviikkoa :)*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Vaikuttavatpa ihanilta, varsinkin tuo hoitovesi 😊

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Oon nyt jo pitkään kattonu sillä silmällä TBS:n hoitovesiä,jos pikkuhiljaa siirtys hypistelystä hankintapuolelle :p

   Poista
  2. Mulla on TBS Youth of essence hoitovesi ja tykkään kovasti. Meinasin eka tilata hoitoveden ulkomailta, eikä tullut mieleen, että esim. TBS myy niitä :)

   Poista