keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Maaliskuun '17 koekierroksella

Heii!

Maaliskuukin alkaa olla kohta jo lopuillaan joten taitaisi olla aika kurkistella vähän tämän kuun kokeilussa pyöriviä!


Heti ensimmäisenä on mainittava että tämä tummansininen pakkaus on aivan painajainen kuvattava. Midnight Recovery Eye* silmänympärysvoide on pakattu kauniin yönsiniseen pakkaukseen pitkällä nokalla. Tätä on todella helppo annostella ja tykkään tälläisestä pakkauksesta enemmän jo hygieniasyistäkin.

MRE on keskipaksua mutta yllättävän hyvin kosteuttavaa. Se imeytyy ihoon hetkessä eikä annostelussakaan tarvitse olla järin runsaskätinen. Se mikä herkkäihoisena/herkkäsilmäisenä on huomioitava on että tässä on lievän laventelinen tuoksu. Itselleni tämä ei ole aiheuttanut ongelmia mutta herkkuus tuoksuille/eteerisille öljyille on niin yksilöllistä.

Yksi maineensa ansainnut ainesosa tässä on skvalaani - se on normaalistikin osa ihon omaa hydrolipidikerrosta ja on tunnettu hyvästä kosteuttavuudestaan. Sen lisäksi INCI:stä löytyy niin erilaisia öljyjä, uutteita kuin eteerisiä öljyjäkin.

Kiehl'siähän myy esimerkiksi Stockmann.


Phytomer Rosee Visage Toning Cleaning Lotion* on omiin silmiini mieto puhdistusvesi. Tätä voi käyttää niin kasvovetenä kuin meikinpuhdistukseenkin - tosin raskas meikki ei tällä lähde. Tämä tyttömäisen ruusuiselta tuoksuva neste on toiminut minulla lähinnä aamupuhdistuksessa.

Mitä ainesosiin tulee on tämän puhdistusveden ykkösaineosa veden jälkeen ruusuvesi joka on tunnettu pehmentävästä ja rauhoittavasta vaikutuksestaan. Yllätysaineosana minulle tuli merisuola, onpa hauska yhdistelmä :D Ihoni ei ole ärsyyntynyt tästä missään vaiheessa vaan jopa silmäluomien ja loppujen silmämeikkien puhdistus on hoitunut kirvelemättä. Koostumus on täysin alkoholiton.


Caudaliella on ehdottomasti oma ihailijakuntansa. Merkkinä tämä oli minulle tähän mennessä aivan vieras joten mikä sen ihanampaa kuin päästä kokeilemaan kulttimaineessa olevaa Beauty Elixir*-suihketta.

Ensinnäkin, en ole KOSKAAN törmännyt niin hienoon sumuun kuin mitä tästä tulee! Seerumi-kasvovesiyhdistelmä tulee niin hienona suihkeena ettei tällä missään nimessä saa kasvojaan märäksi jossei sitten tähtää siihen. Tätä voi käyttää myös meikin kiinnittämiseen mutta itselläni tämä on ollut osa ihonhoitoa.

Pääainesosat Beauty Elixirissä ovat rypäle, appelsiininkukka, ruusu, minttu ja rosmariini. Itselläni on niin herkät silmät että varsinkin tuo raikastava minttu tuottaa ongelmia - jo suihkeen "huurut" saavat silmät vuotamaan. Nesteeseen on myös ujutettu mukaan öljyjä mutta iho ei jää ollenkaan öljyiseksi suihkeen imeydyttyä. Ainoa hetki milloin öljyt huomaa on kun pullo on seisonut paikallaan hetken ja pienet öljypisarat kerääntyvät pintaan ennen ravistamista.

Ja onhan tästä näppärästä piirteestä mainittava - tästä on olemassa niin normaalikoko kuin travelsizekin joka itselläni on, ei siis ole pakko ostaa suoraan täyttä kokoa jos tätä haluaa kokeilla ja varmistella omalle iholle sopivuutta.


Tältä siis näytti tämän kuun uudet tutusteltavat. Olenko ainoa joka odottaa innolla jo tulevia kevään/kesän uutuuksia?


Alkaako siellä näkymään jo kevääntulo ihonhoidossa vai vieläkö turvaudutte tuhdimpaan hoitorutiiniin?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Phytomerin cleansing lotion on ainakin tosi kiva tuote, yhden pullon käyttänyt.

    VastaaPoista