keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Vanukkaan tuoksua hiuksille

Tänään palataankin takaisin Ziajan ihaniin kaakaotuotteisiin<3 Hurahdin tämän merkin kaakaolinjaan alunperin suihkugeelin muodossa ja tottakai näitä oli kokeiltava lisää.


"Smoothing shampoo for frequent washing of dry and damaged hair. Contains cocoa butter, urea and provitamin B5 - very effective substances in skin and hair care, also during washing. Does not contain silicones and parabens."

Cocoa Butter Smoothing Shampoo* on pakattu merkille jo totutun suureen 400ml pulloon. Shampoon mainostetaan sopivan mainiosti esimerkiksi usein toistuvaan pesuun tai käytettäväksi rasittuneille hiuksille. Itsehän pesen hiukset joka ilta joten tämä sopi minulle mainiosti!

Shampoo vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset ensivaahdotuksella. Silikonittomuutensa takia en koe tätä kovinkaan silottavaksi vaan hiukset jäävät huuhtelun jälkeen selkeästi kaipaamaan hoitoainetta vaikkei shampoo hiuksia takkuiseksi saakkaan. Tästäkin löytyy sarjalle ominainen ah niin ihana tuoksu joka tuo minulle edelleen mieleen lapsuuden vanukkaat<3


Cocoa Butter Smoothing Hair Mask oli pakko napata mukaan messuilta muiden kaakaotuotteiden kaveriksi. Hiusnaamio on pakattu 200ml kovamuoviseen purkkiin jota on helppo rullailla auki märilläkin käsillä. Tosin,omassa suihkunurkkauksessani on niin surkeasti tilaa että minun puolestani kaikki saisi pakata tuubeihin ;)

"Smoothing creamy mask for dry and damaged hair. Contains cocoa butter and provitamin B5 - very effective substances in skin and hair care, also during washing. Does not contain parabens." 

Hiusnaamio tuntuu käsissä ihanan paksun kermaiselta ja levittyy hiuksiin vaivatta. Suositeltu vaikutusaika on 3-5 minuuttia,sanoisin että vaikutusajan suhteen tämän kanssa ei ole pakko olla niin orjallinen. Tämä on koostumukseltaan huomattavasti hoitavampaa ja pehmentävämpää - tosin arvelisin että vielä kuivemmille hiuksille tämä ei olisi tarpeeksi. Hiusnaamio ei siis lähmää tai saa hiuksia raskaaksi.


Olen aiemminkin maininnut tutustuneeni Ziajaan ensimmäisen kerran kun asuin Englannissa,siellä merkkiä löytyy aina kulmakaupoista lähtien. Minusta on ihanaa että tälläiset merkit löytävät tiensä Suomeenkin,vielä kun ne leviäisivät laajemmallekin myyntiin!


Tuleeko siellä mieleen pehmentäviä ja silottavia naamioita?

Ihanaa keskiviikkoa<3
*pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Mä olen joskus käyttänyt näitä, ja muistaakseni tykkäsin. Tuoksu on ainakin jäänyt mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta! Olenkin kesällä menossa Lontooseen niin täytyy napata näitä testiin sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä näitä on tarjolla niin laajasti ja joka paikassa! Onpa sulla ihana nimimerkki♡

   Poista
 3. Kuulostaa just siltä, että munkin pitäisi tuohon shampooseen tutustua :)

  VastaaPoista