sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kukkakedon tuoksua Lushin tapaan

Nyt ei enää jatketa vaaleanpunaisella linjalla mutta yhtä suloisissa merkeissä <3

Nimestähän voisi päätellä että kyseessä on tuoksu Lushilta mutta ei,tämän tuotteen tuoksu oli nostettava erikseen tapetille sen "epälushmaisuuden" takia!

Lushilta odottaa voimakkaita,usein suitsukemaisia ja aistit täyttäviä tuoksuja. Tämän puikon tuoksu muistuttaa minua tyttömäisyydellään oikeasti kukkakedosta - vaikka tuoksu ei ole mieto on se puhtaan kukkainen ilman minkäänlaista taustalla väijyvää tummuutta.


Elbow Grease* on hauska puikkomuotoon pakattu tehotuote. Puikko on tarkoitettu ihon kuivimmille kohdille tai miksi ei vaikka päästä varpaisiin jos kestää öljyisyyttä ;) Himmailin tämän avaamisen kanssa koska mietin tämän käytännöllisyyttä - tuotehan on pakattu voipaperi-tyyliseen kääreeseen eikä pakkausta saa enää "suljettua" kun sen kerran avaa.

"Sipaise hieman Elbow Greasea kaikkialle, missä kaivataan cupuacu- ja murumuruvoin kosteuttavaa voimaa. Voide suunniteltiin alunperin kyynärpäille, mutta se on niin tehokasta, että suosittelemme sitä ihan kaikkialle. Jos sinulla on tatuointeja, kokeile Elbow Greasea kirkastamaan niiden värejä. Tuoksu tuo piristystä päivään nerolin, ylang ylangin ja appelsiininkukan voimin." 

Päädyin vihdoin avaamaan tämän ja niinhän se käykin näppärimmin että pakkauksen kuorii auki toisesta päästä ja puikkoa puskee lisää ylöspäin kiinni jääneestä päästä. Tokihan tämä on sitten säilytettävä jossain missä avonaiseen puikkoon ei tule törkänneeksi.


Puikko alkaa sulaa välittömästi ihon lämmöstä ja sulaminen muistuttaa minua kookosöljystä joka onkin INCI-listan ykkösenä. Puikon öljymäisyys takaakin sen että tämä on riittoisaa ja ihoa hellivää. Pakkauksesta on helppo sipaista tuotetta iholle mutta tämän levittäminen on kuitenkin viimeisteltävä käsin levittämällä koska puikosta tulee aika runsas kerros öljy/voi-seosta kerralla. Edes varovaisella kädellä käytettynä tämä ei humahda ihoon vaan jää selkeän öljyiseksi tai vähintäänkin nihkeäksi. Tähän on pakattu aivan uskomaton setti erilaisia ihoa tyynnyttäviä ainesosia!

Olen kokeillut tätä niin käsille,jalkapohjille kuin koko vartalollekin joten voin sanoa tämän olevan monikäyttöinen! Sipaisin tätä koko vartalolle saunan jälkeen ihohuokosten ollessa vielä auki ja lopputuloksena oli öljyisen nahkea mutta joustava iho,aamulla iho tuntui edelleen kosteutetun pehmeältä joka on minulle todella harvinaista. Jalkapohjiin imeytyvyys ei ollut yhtä tehokasta mutta tämä esti atopian takia itseäni vaivaavan kutinan jalkapohjissa.


Mikä on teille se varsinkin talviaikaan toimiva tehotuote?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa kivalta! Mulla on Lushin Each peach hierontapala, jota voi myös käyttää kosteusvoiteen tapaan ihon lämmöllä sulattaen. Ja se tuoksuu hedelmäisen sitruunaiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu muutamia hierontapaloja mut ne ainaki tuntuu olevan koostumukseltaan vähän kitkasemmaks sulavia ku tää :)

      Poista