torstai 26. tammikuuta 2017

Talvisen tummia sävyjä Boholta

Nyt palaillaankin vielä hetkeksi messumeininkeihin :) Tänään siis esittelen muutaman tuotteen Boholta jotka sain näytteinä messuillessani Helsingissä. Siitä puheenollen,ensi vuonna on pakko messuilla muutama päivä kun aina tuntuu jotain jäävän näkemättä!

Boho on ranskalainen ekologinen meikkimerkki. Sarjalla on tuotteita aina pohjameikestä huulituotteisiin asti ja niissä on käytetty paljon luomuraaka-aineita. Minusta on esimerkiksi aivan ihanaa että merkki käyttää pakkauksissaan paljon pahvia! Tuotteilla on Cosmebio sertifikaatti.


Helmiäisluomivärinappi Prune on kylmän violetti joka taittaa hieman harmaaseen. Koostumus on jonkin verran pöllyävä mutta pigmenttinen. Helmiäinen sävyssä ei ole voimakas vaan yllättävänkin neutraali joka tekee napista helpon arkimeikkisävyn. Luomivärien päävaikuttavat ainesosat ovat aprikoosiöljy,maissi ja oliiviöljy jotka luovatkin hauskan yksityiskohdan näille tuotteille.

Bohon mattahuulipuna 309 Figue on sävyltään lämmin viininpunainen. Ihan mataksi en tätä tämän lopputulosta laskisi vaikkei tämä jääkään kiiltäväksi. Huulilla tämä on helppo ja miellyttävä,tämä ei kuivata huulia tai kuivu huuliin kiinni niin kuin monet mattapunat. Luonnonmukaisuuden tässä huomaa vahamaisuudesta ja tämä onkin levitettävä puhtaille huulille (ei siis edes huulirasvaa) muuten lopputuloksesta on vaikea saada tasaista.


Kuvan meikissä Prunea on käytetty häivytyssävynä tummanharmaalle - sillä sai aikaan hauskaa erilaisuutta sen päivän meikkiin :)

Boholla on luonnollisemmaksi brändiksi ihanan värikkäitä ja monipuolisia kosmetiikkatuotteita,yllättävää itselleni oli se ettei nämä ole kalliitakaan! Bohon meikkejä saa muun muassa Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja esimerkiksi huultenrajauskynän hinta on alle 7 euroa.


Onko Boho tuttu merkki siellä ruudun toisella puolella?

Ihanaa viikonloppua<3

*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mä oon ihastellut Bohon tuotteita, mutten oo niitä vielä ostanut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa luomiväreissä on niin laaja valikoima sävyjä et ne on jääny mua houkuttamaan :)

   Poista
 2. Mulla on yksi Bohon huulipuna ja tykkään kovasti. Sävy pysyy huulilla, on pigmenttinen eikä silti kuivata. Voisin ostaa muitakin sävyjä, koska hintakin on niin edullinen :)

  VastaaPoista