torstai 5. toukokuuta 2016

Terapiaa,lämpöä ja kuorintaa

Lushille on alkanut muodostua erityinen paikka minun sydämessäni. Tällä merkillä on niin persoonallisia ja mielikuvituksellisia tuotteita että en vaan voi vastustaa!

Tänään tahdonkin höpötellä muutamasta Lushin tuotteesta joita voi käyttää ihonsa hemmotteluun :)


Therapy-hierontapala on hauskan näköinen suikula jonka ulkoasun ajatus onkin lähtenyt siitä että joka neljäs vauva syntyy ulkonevan navan kanssa. Tähän viitaten,voi tätä käyttää raskausmasun hoitoon aivan kuin pienen vauvankin ihon hemmotteluun. Tässä hierontapalassa on kaakaovoita,sheavoita,mieltä ravitsevaa appelsiiiöljyä, rasittunutta ihoa uudistavaa neroliöljyä ja ihon kutinaa rauhoittavaa ja hoitavaa laventeliöljyä.

Tuoksu on mielestäni tässä palassa hyvin mieto ja neutraali,ehkäpä juuri senkin takia että tämä sopii käytettäväksi myös pienemmille. Minulle tästä ensimmäisenä hyökkää nenään laventelintuoksu joka osaakin olla useissa komboissa se dominoivin. Laventelintuoksu jakaa mielipiteitä eikä se ole omakaan lempparini mutta tässä se on kuitenkin sen verran mietona ettei se häiritse.


Hottie-hierontapalaa vähän pelkäsin. Hottie nimittäin sisältää mustapippuriöljyä ja inkivääriöljyä - olin aivan varma että nyt jos koskaan ihoni riemastuu. Tämän hierontapalan onkin tarkoitus olla lämmittävä ja lihaksia rentouttava. Pala sisältää kaakaovoita,sheavoita,jojobaöljyä,inkiääriöljyä,vanilla absolutea ja mustapippuriöljyä. Aika kombo siis!

Itse en erottanut tuoksusta niin inkivääriä kuin mustapippuriakaan mikä on ihme ottaen huomioon molempien ainesosien voimakuuden! Jotenkin palan tuoksu iski nenääni ensin "saippuamaisena" mutta iholla lämmetessään pehmeni jotenkin ihanan lämpimän makeaksi. Tässäkään palassa tosin tuoksu ei ole voimakas joten sopii varmasti muuten Lushin tuoksumaailmaa karsastavallekin.


Rough With The Smooth-pala oli minulle mielenkiintoinen kokemus. Kääreessä lukee vartalovoi mutta sen avatessa sisältä löytyykin karkea pala. Ahaa,tämä onkin siis kuorintapala!

"Jos tykkäät nauttia kuorintasi hieman karkeampana, tämä murumuruvoita sisältävä sokerikuorintapala on sinun mieleesi. Tämä tuote on lainannut tuoksunsa Lord Of Misrule -kylpypommilta, eli jos olit rakastunut tuohon ihanan outoon vaniljan, mustapippurin ja patsulin yhdistelmään, suosittelemme kokeilemaan tätäkin."

Ensimmäisenä on sanottava.. Tämä tuoksu! Siis aivan ihana. Vähän mausteinen ja itämainen muttei liian voimakas. Tuoksumaailmaltaan rakastuin tähän jo ennen kun ehdin kokeilla. Toiset kympit tämä sai siitä että tämä ei kerrankin ole suolapohjainen kuorintapala. Ihoni on juuri niin atooppinen että haluan kiemurrella ulos nahoistani jos käsittelen sitä suolalla,se kirvelee niin valtavasti vuodenajasta riippumatta.

Kuorintapala on todellakin rouhea ja tehokas muttei missään nimessä ihoa raapiva niinkuin nämä tehokkaammat tapaukset yleensä ovat. Kovin kosteuttavaksi en tätä sanoisi mutta tämä ei jätä ihoa kuitenkaan kireäksi mikä on ehdottomasti hyvä juttu! Ihastuin kyllä tähän kuorintapala-ajatukseen niin täysillä että seuraavan hankinta on jo mielessä.


Mikä oli sitten lopputulos?
Hierontapaloja käytin kosteus"voiteen" tapaan ja aina hieroen suoraan ihoon. Käteni ovat usein niin kylmät ettei palat vaan sula käsiin. Vetelin siis muutaman kerran hierontapalalla pitkittäin per raaja ja levitin käsin. Ymmärrän termin hierontapala koska nämä eivät imeydy silmänräpäyksessä vaan vasta aamulla kaikki on hävinnyt ihon uumeniin.

Therapy on kivan neutraali mutta Hottie oli omalle iholleni kosteuttavampi ja ihanan pehmeän tuoksuinen. Kai jo yhden ainesosan lisääminen mixiin voi tehdä niin suuren eron kosteuttavuuteen! Lämmittävyyttä en Hottiessa huomannut mutta kai lämpöä tuovien ainesosien määrät on pidetty sen verran pieninä ettei se ärsytä kenenkään ihoa. Rough With The Smooth taas voitti sydämeni jo ennen kuin avasin kääreen,ainoa huono puoli siinä on että se kuluu kovin nopeasti. Kuorintapalan tuoksu ja koostumus taas olivat aivan ihania.

Olen kaavaillut jo uuden hieronta-ja kuorintapalan hankkimista. Tällä kertaa on vaan hommattava myös se säilytyslaatikko,kyllä näillä sotkun saa aikaiseksi kun ne ajelehtivat yöpöydällä ;)


Onko hierontapalat teille tuttuja? Lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti