keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Tiikerijätskiä

Sante onkin alkanut saada hyvin jalansijaa päivittäistavarakaupoista lähtien joten olihan se minunkin jotain muuta siltä kokeiltava kuin sitä ei-niin-mieluista suihkussa käytettävää vartalonhoitoainetta. Sehän oli siis makuuni aivan liian kevyt ja jotenkin pelkäsin tämänkin olevan.


Soft Cream on siis tarkoitettu koko yleiskäyttöön ja se myydään purkkimuodossa. Tuoksusta minulla ei ollut harmainta aavistustakaan,en osannut yhtään yhdistää miltä tuoksuisi granaattiomena ja viikus mutta niinkuin otsikosta huomaa - tuoksui tämä minun nenääni tiikerijätskiltä!

Jotenkin makean appelsiininen tuoksu oli nenääni miellyttävä mutta perheen pienimpiä miettien vähän turhan vahva. Voide itsessään tuntui purkista kaapaistessa yllättävän kevyeltä mutta iholle imeytyessään lähes öljyisen pinnan jättävältä.


Niin paljon kun ennakkoluulottelinkin tämän kanssa,oli tämä itseasiassa aika voimakkaasti kosteuttava ja todellakin pehmeän pinnan jättävä!

"Hellävaraisuutta päivittäiseen elämään. Luonnonmukainen granaattiomenan siemenuute,viinirypäleen siemenöljy ja manteliöljy tuntuvat iholla pehmeältä ja suojaavat hellävaraisesti joka päivä. Ihanteellinen kasvoille ja vartalolle."

Annostelun suhteen kuljetaan keskiluokassa mutta niinkuin monen luonnollisemman tuotteen kanssa,saa tätä vähän työstää ihoon ennen kuin voiteen valkoisuus häviää imeytyessään. Ehdotonta plussaa tuotteeseen tuo PETAn listalla oleminen eli purkistakin löytyvä todella söpö pupumerkki!


Ehkä nyt siis sittenkin alan lämpeämään Santen tuotteille torppaamatta niitä välittömästi,voiteisiin selkeästikin kannattaisi tutustella vähän laajemmin!


Mikä on teidän suosikkinne luonnollisemmista vartalovoiteista?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään Nafhasta, varsinkin kesällä sen keveys on jotain ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on oltava aina sen verran tönkömpiä versioita et tuo Nafha on ihan vieras.. :)

      Poista