lauantai 2. huhtikuuta 2016

Sumuttamalla rakkautta iholle

On jo aikakin että saan kirjoitettua tästä kaksikosta,on näitä tullut sen verran fiilisteltyä. Kun tämä koko kasvosuihkeiden villitys alkoi rantautua,kurtistelin pitkään kulmiani. Mietin että mihin ihmeen väliin näitäkin nyt ihonhoidossa tyrkkäisin mutta mitenkä sitten kävikään.. Hiipivät ne mukaan niin ihonhoidossa kuin meikkaamisessakin.


Ensimmäisenä höpöttelen Madaran Nokkos-suihkeesta jonka on tarkoitus hoitaa,kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Muovinen suihkepullo on kaunis kaikkine mattapintoineen ja sumutin aivan loistava - tästä suihke tulee hienona mutta runsaana sumuna joten tämä ei saa kasvoja litimäräksi mutta tätä ei tarvitse sumutella järjettömän kauan.

Olen nyt sumutellut tätä sen verran kauan aikaa että olen löytänyt itselleni täydellisimmän käyttötavan tälle,nimittäin saunan jälkeen. Tämä nokkosvettä ja aloemehua sisältävä neste on loistava rauhoittaja! Kun iho on punakka ja kuumottaa,tämä helpottaa saunan jälkeen molempia. Tuoksu tässä on kevyt eikä järjettömän "vihreä" niinkuin usein kuulee puhuttavan luonnonkosmetiikasta.


Olen käyttänyt tätä myös muiden tuotteiden "imeyttämiseen". Jos tuntuu ettei jokin kosteusvoide,seerumi tai öljy tahdo imeytyä kunnolla,sumutan sen päälle kerroksen tätä ja neste ikäänkuin imaisee ihon pinnalla pyörivän voiteenkin mukanaan ihon sisäpuolelle.

Neste on ns. kevyt koostumukseltaan ja niinkuin aiemmin ilmaisinkin,koen tämän enemmän rauhoittavana. Olenpa kuullut ihmisten sumuttelevan tätä myös kutiavaan päänahkaan hyvin tuloksin!


FLOW kosmetiikan uusi Wilderness-sarja on mielestäni niin sympaattisen näköinen jo ulkoapäin. Se on rakennettu ikääntymisenmerkkejä ehkäisemisen ympärille joka ei ole minullekaan mitenkään negatiivinen piirre tuotteissa. Madarasta poiketen tässä on lasinen pullo ja harmikseni ärsyttävä sumutin. Sumu tulee isompina pisaroina kerralla ja koko kasvot ovat todellakin MÄRÄT.

Tämä hillaa ja kanervaa sisältävä neste on tarkoitettu rauhoittamaan,kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa. Tämän näänkin itse eniten kosteuttavana,tässä on muun muassa hyaluronihappoa. Itselläni on siis kuivan ja herkän ihon versio ja se soveltuikin minulla parhaiten koville pakkasille.


Nesteellä on selkeästi kosteuttava vaikutus,siinä missä nokkossuihke jätti ihon neutraaliksi pinnaltaan,tämä jättää ihon tahmeaksi. Olenkin käyttänyt tätä kasvoveden jälkeen voiteiden alla kun iho on vielä hieman kostea. Tuoksu tässä on ihanan aidon ruusuinen,muistuttaa kyllä kovasti FLOWn ruusuvettä!

Sain kyllä niin hyvän kuvan näistä molemmista luonnollisemmista vaihtoehdoista että hyvinkin voisin jatkaa tutkimusmatkaa suihkeiden osalta :)


Onko kasvosuihkeet päässeet teidän päivärutiineihinne?

2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole ollut käytössä kun vain lähdevesisuihkeet kuumilla ilmoilla. Imeytyykö/haihtuuko nämä ihon pinnalta mitenkin nopeasti suihkuttamisen jälkeen vai jääkö iho ihan märäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madarassa on huomattavasti parempi suutin joten sillä maltillisesti sumutellessa se ei jätä ihoa mitenkään "märäksi" mut FLOWn pumpusta tulee sumu sen verran isoina pisaroina et se kyl kastelee. :)

      Poista