keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Loppuneet 3/16

Kuukaudet tuntuvat kuluvan niin nopeasti! Vasta nautin suuuuuuresta lumen määrästä ja nyt sekin kauneus on jo ohi. Täällä siis ollaan ehdottomasti talvi-ihmisiä ;)

Mutta siis nyt viime kuukauden saldoon!


Bernard Cassiere Polynesian Nourishing Serum oli siis öljymäinen seerumi jonka jotenkin oletinkin olevan öljy ennen kuin tajusin lukea purkista termin seerumi. Tässä oli maanläheinen tuoksu jonka kanssa en ikinä oikein päässyt sinuiksi. Pieninä määrinä tämä imeytyi hyvin mutta pumppu oli vähän turhan antelias. Jätti ihon ihanan kosteutetun tuntuiseksi.

Jatkoon? Ei.

Ella Bache Tomato Water Makeup Remover oli tälläinen näppärä minipullo. Tuoksu oli ihanan makea ja tällä kyllä lähtikin kaikki raskaimmasta silmämeikistä lähtien. Harvemmin käytän tämänlaisia meikinpuhdistustuotteita mutta tämä kyllä toimi hyvin olematta pätkääkään öljyinen!

Jatkoon? Ehkä.

Simple Soothing Facial Toner oli hyvin neutraali tapaus. Ei ärsytä,ei kuivata. Käytin tätä aamuisin kasvojen puhdistuksessa eikä se ollut liian äkäinen talvenkaan läpi käytettäväksi. Tästä kuitenkin puuttui se "jokin juttu" ;)

Jatkoon? Ei.


ACO Soothing Cream on siis intiimialueille tarkoitettu oikeasti öljyinen voide. Mitä tähän nyt voisi sanoa.. Atoopikko on aina atoopikko ;)

Jatkoon? Ollut käytössä jo vuosia ja aina vaan ostan uuden.

Lush Rose Jam Suihkugeeli ON IHANA. Kausituotteena aina vaan vilahtava suihkugeeli on tuoksunsa puolesta minulle jo niin rakas. Minulla oli tämä pienin mahdollinen pullo mutta tämä kestää pienen ikuisuuden,jo pieni määrä vaahtoaa runsaasti. Vielä kun tässä olisi kosteuttavuutta niin tämä olisi kymppi!

Jatkoon? Kyllä.

Sothys Hydra 3Ha Gel-Cream oli minulle Sothysin kaksikosta se vähemmän rakas. Raskaampana versiona meistä olisi varmasti voinut tulla ystäviä!

Jatkoon? Ei.


Rexona Sensitive Anti-Perspirant on ollut minulla yökäytössä jo useamman tuotteen verran. Neutraali tuoksu ja ärsyttämätön koostumus. Toimii.

Jatkoon? Kyllä.

Bernard Cassiere Mozambique Magic Balm oli tämä pehmeän täyteläinen voide jossa oli aivan taivaallinen tuoksu! Mausteisen makea olematta kuitenkaan voimakas,voisinpa ostaa tätä tuoksuna! :D

Jatkoon? Ehkä.

Lush Colous Supplement Jackie Oats on vaalea "meikkivoide" Lushilta jonka nappasin mukaan vielä ollessani enemmän Englannissa. Todella kosteuttava ja kevyen peiton antava voide tuoksui ihan puurolta :D Tässä olisi vielä jäljellä mutta parasta ennen-kuukausi ehti jo umpeutua ja tämä alkaa nyt tummua heti ihoa vasten joutuessaan joten tämän on mentävä. Erilainen pakkaustapa olisi parempi!

Jatkoon? Ehkä.


Kiertoon lähti myös tämä rasittava Lumenen Volume Black Crystal ripriväri. Ai että miten turhauttava tapaus.. Kuiva kuiva ja kuiva!

Jatkoon? Ei.

Lorealin hitulalakka Gold Leaf oli jo niin hyytelöitynyt että sen oli aika lähteä.

Jatkoon? Minulla on OPIn vastaava nyt kokeilussa

Sally Hansen Maximum Growth Cutitle&Nail Treatment oli toinen tuskastuttava tapaus. Tykkäsin toimintatavasta mutta öljy oli aivan liian juoksevaa tässä tarkoituksesta eikä se tullut kiertämällä puikosta tasaisesti vaan hulahtamalla.

Jatkoon? Ei.


Ja nyt ei kun vaan kohti uutta kuukautta ja uusia tuotteita!

2 kommenttia:

  1. En ole itse saanut Lumenen ripsivärejä koskaan toimimaan itselläni,olikohan uusin markkinoille tullut parempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä saanu sitä uusinta kokeiltua,kehuja siitä tuntuu kuitenkin kuuluvan vähä jokapuolella! :)

      Poista