maanantai 11. huhtikuuta 2016

Jokapaikanhöylät

Ihanaa maanantaita sinne ja toivottavasti viikonloppu sujui leppoisissa meiningeissä! Ensimmäisenä halusin mainita että ihme on viimein tapahtunut ja tein blogilleni facebook sivut,ei kun siis tykkäilemään,sinne kirjottelen kaikkea ylimääräistä :)

Mutta mitä tämän päivän postaukseen tulee,tässä onkin nyt sitten sellainen kaksikko että ellei yksi käy johonkin tarkoitukseen niin toinen käy aivan varmasti. Sillä ajattelinkin yhdistää nämä samaan kirjoitteluun ja höpötellä tästä tiimistä.


Madaran Pihjala DD voide ei siis ole meikkivoidetyyppinen niinkuin tuosta kirjainyhdisteestä voisi päätellä vaan tässä yhteydessä siinä viitataan Daily Defence-termiin. Kyseessä on siis voide jonka on tarkoitus kosteuttaa,suojata,pehmentää ja rauhoittaa. Tätä voi käyttää kasvoilla,huulilla,vartalolla ja jopa lapsien ihonhoidossa.

Voide on hailakan oranssia ja jotenkin minulle tulee tästä mieleen väriltään ruusunmarjavaahto,jostain syystä yhdistän värit helposti jälkkäreihin! :D Tuoksu tässä on miedon makea joten mitenkään kirpeän vihreästä tuoksusta ei ole kyse. Koostumus näyttää ja tuntuu aika paksulta mutta tämä kirjaimellisesti humahtaa ihoon,tätä siis voi myös kerrostella kuivemmille alueille.


Lushin Ultrabalm taas on kosteuttava yleisvoide joka on valmistettu luonnonvahoista ja öljyistä. Tässä ei olekaan kuin kolme ainesosaa eli jojobaöljy,kandelillavaha ja ruusuvaha. Tämä korjaa pienet ihovauriot,muodostaa suojaavan kerroksen iholle,sitoo kosteutta ja vähentää ärsytystä. Käy siis myös kesän tullessa hiertymille!

Tässä tuoksu on vain puhtaasti miedon vahamainen muttei mitenkään häiritsevä. Koostumus on kuin paksua huulivoidetta mutta se sulaa nopeasti ihon lämmössä. Jokin näistä ainesosista tekee tästä koostumukseltaan vähän rakeista mutta nämä rakeetkin sulaa hankaamalla. Tätä tarvitsee vain pienen määrän kerrallaan joten vaikka purkki on pieni,kestää se pienen ikuisuuden.Yhdessä nämä ovatkin siis hyvä yhdistelmä! Simppeli yhdistelmä esimerkiksi mökille lähtiessä ettei tarvitse kantaa kasseittain tavaraa mukana.

Madaran DD voidetta olen käyttänyt päästä varpaisiin,aina silmäluomille asti. Ne paikat jotka ovat äärimmäisen kuivat (sääret,kyynärpäät,huulet,kantapäät..) saavat seurakseen vielä kerroksen Ultrabalmia sitomaan kosteutta ja antamaan vähän sitä extra-hoitoa.

Pieni varoituksen sana vain DD voiteesta - värinsä takia se sitten myös värjää. Huomasin tämän itse oransseista rannuista valkoisissa paidoissani eikä ne lähteneet pois ennen useampaa pesukertaa.


Onko teillä lempparia monitoimituotteissa?

2 kommenttia:

 1. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream tungen sitä melkein joka paikkaan. :D

  fb-sivuista tykätty. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vaan pääse sen tuoksusta yli,on se sen verran persoonallinen.. :D

   Poista